Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Χαβιέ Κάμπορα προτάθηκε στον Ατρόμητο! (vid)


Η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού «καίει» καλοκαιριάτικα τον Ατρόμητο. Μήπως σας θυμίζει κάτι το όνομα Χαβιέ Κάμπορα...; 

Ναι, ή άλλοτε φονική «κόμπρα» του Αρη, προτάθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - στην ομάδα του Περιστερίου κι αναμένει στο ακουστικό, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οταν τον Γενάρη του 2009 ο Αρης έφερνε στην συμπρωτεύουσα τον Αργεντινό Χαβιέ Κάμπορα, η υποδοχή στο αεροδρόμιο δεν είχε καμία σχέση με την αντίστοιχη που επιφύλαξαν οι οπαδοί των «κιτρίνων» στον Σεμπάστιαν Αμπρέου.
 

Τα τείχη δεν γκρεμίστηκαν για το «κουτάβι» (όπως είναι το παρατσούκλι που συνοδεύει τον Κάμπορα) στο «Μακεδονία»  και λίγοι ήταν οι φίλαθλοι που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν.
 

Κι όμως, προϊόντος του χρόνου ο Κάμπορα κατάφερε να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Αρη και να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση, έπειτα από τα δύο γκολ και το… φονικό ένστικτο που έβγαλε «clasico» της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2010.



Η θητεία του στον Αρη ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του ΄10, με το κοντέρ να γράφει συνολικά 46 συμμετοχές και 20 γκολ στα ελληνικά γήπεδα.
 

Εν συνεχεία, ο 34χρονος επιθετικός μετακόμισε στην Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο κι επαναπατρίστηκε το καλοκαίρι του 2011 για λογαριασμό της Ουρακάν.
 

Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Ρασίνγκ Κλουμπ (25 συμμ. – 2 γκολ τη σεζόν 2012-13) και την Νιούελς Ολντ Μπόις (31 συμμ. – 3 γκολ την περίοδο 2013-14) από την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.
 

Εσχάτως, προτάθηκε στον Ατρόμητο γνωρίζοντας ασφαλώς πως οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» βρίσκονται στην έφεση ενός επιθετικού με «killer instinct» και με ετήσιες απολαβές που θα συμβαδίζουν με τις οικονομικές δυνατότητες τους.
 

Ο Κάμπορα «ψήνεται» να επιστρέψει στην Ελλάδα κι όσο για το κόστος της μεταγραφής του; Με 150 -170 χιλιάρικα έρχεται και… κολυμπώντας άμα λάχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: