Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μόνιμος κάτοικος Μυτιλήνης ο Αμπντούλ Ραζάκ - Στην εξέδρα ο Καμαρά εν όψει Εργοτέλη

Με το… σπαθί του κέρδισε ο Αμπντούλ Ραζάκ μια θέση στο ρόστερ της Καλλονής. 

Ο 24χρονος Γκανέζος μέσος κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα «test events» του απαιτητικού Γιάννη Ματζουράκη και την Παρασκευή (29/8) ανακοινώθηκε η μονιμοποίησή του στην ομάδα της Μυτιλήνης.

«Παίκτης της Καλλονής είναι ο Αμπντούλ Ραζάκ. Ο 24χρονος Γκανέζος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Λέσβου, από τη στιγμή που έπεισε τον Γιάννη Ματζουράκη στην προετοιμασία. «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή Abdul Razak (Αμπντούλ Ραζάκ)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση παρουσιάζοντας εν συνεχεία το βιογραφικό του νέου μεταγραφικού αποκτήματος:

«Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1990 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην F.C Assyriska της Γκάνας συμμετέχοντας στα τμήματα υποδομής U12, U14 και U17. Το 2005 σε ηλικία μόλις 15 ετών φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Γκάνας U17. 


Λίγο αργότερα για την περίοδο 2009-2010 εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας Α’ Εθνικής Accra Hearts of OAK U20.
 

Μετακόμισε στην Ελλάδα και μεταγράφηκε στην Άνω Μερά Μυκόνου. Τη σεζόν 2012-2013 ήρθε ο επόμενος σταθμός που ήταν ο Α.Ο Σύρου με τον οποίο ανανέωσε και για την επόμενη περίοδο. 

Κατά της διάρκεια της προετοιμασίας της Καλλονής στην Ιταλία από τον προπονητή μας Γιάννη Ματζουράκη εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Χωρίς Καμαρά και Στεφάνοβιτς με Εργοτέλη
 

Σε αγωνιστικό επίπεδο άπαντες κινούνται στους ρυθμούς του αγώνα του Σαββάτου (30/8) με τον Εργοτέλη, το οποίο αποκτά ιστορικό χαρακτήρα, δεδομένου πως πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Καλλονής ενώπιον του κοινού της στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου, από την στιγμή που πήρε προαγωγή για τη μεγάλη κατηγορία.
 

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει (λόγω τραυματισμού) στις υπηρεσίες του MVP της πρεμιέρας στην Τούμπα Ανρί Καμαρά, ενώ αποκλείστηκε ο επίσης τραυματίας Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, καθώς και ο τιμωρημένος Μάρκος Μπαρέρα.
 

Αναλυτικά η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Χουάνμα, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Πιπίνης, Κειτά, Αντέτζο, Καλτσάς, Κύπρου, Μπουρούς, Γιώργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: