Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μια βραδιά στο Καραϊσκάκη! – Το πηγαδάκι Μαρινάκη – Παυσανία Παπανικολάου, ο «σκοτεινιασμένος» agent Καζιάνης, ο Θωμάς, ο Κούγιας κι οι άλλες υψηλές παρουσίες στη θύρα των VIP










Τους πάντες και τα πάντα κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να επισκιάσει ο «θίασος» του Κλαούντιο Ρανιέρι το βράδυ της Παρασκευής (14/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 

Ουδείς ασχολήθηκε με τους υψηλούς προσκεκλημένους που όπως σε κάθε προσκλητήριο της Εθνικής, έτσι και αυτή τη φορά εμφανίστηκαν στην θύρα των VIP, καθώς και με κάποια εξόχως ενδιαφέρουσα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα στο εστιατόριο  «V΄Ammos» του φαληρικού γηπέδου.
 

Oπως λόγου χάρη εκείνο ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ Παυσανία Παπανικολάου, λίγες μόλις ώρες μετά την εμφάνιση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ΔΣ της Superleague και τα λεγόμενά του εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη.
 

Οσο για το περιεχόμενο της κουβέντας μεταξύ των δύο ανδρών (Μαρινάκη - Παπανικολάου)…; Να περιελάμβανε άραγε την άθλια εμφάνιση της Εθνικής…; Μήπως το μέλλον του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος…;

Η μήπως την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από την φρεσκότατη απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει επ΄αόριστον τα εθνικά πρωταθλήματα, μετά την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο…; Ο Θεός κι η ψυχή τους! Ενα το κρατούμενο και πάμε παρακάτω.    


Τραγική… φιγούρα ο FIFA Agent Γιώργος Καζιάνης στις «ορεινές» θέσεις της θύρας των VIP. 


Ο Ελληνας εκπρόσωπος του Κλαούντιο Ρανιέρι παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Γάλλο τεχνικό Κριστιάν Νταμιανό, ο οποίος προοριζόταν για υπεύθυνος των μικρών εθνικών ομάδων, αλλά έπειτα από το «game over» του «Κλαύδιου» η επίσκεψή του στη χώρα μας απέκτησε καθαρά τουριστικό χαρακτήρα. 

Για να επανέλθουμε στον agent Καζιάνη, η... σκοτεινιασμένη έκφρασή του προσώπου του μετά το γκολ των Φερόε, μιλούσε από μόνη της.


Παρών στο Καραϊσκάκη (και) ο Θωμάς Μητρόπουλος, παρέα με τον γιο του, όπως ακριβώς συνέβη και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία. 


Παρουσία που ειρήσθω εν παρόδω, μάλλον έρχεται να… ενισχύει όσα έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 18/10 περί άτυπης στήριξης του Θωμά στον Ρανιέρι!
 

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη της στήλης να μην καταγράψει την παρουσία του άλλοτε προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχασε το… μισό παιχνίδι γράφοντας συνεχώς στο κινητό τηλέφωνό του. 

Καθώς βέβαια και του Αλέξη Κούγια, λίγα μέτρα πιο μακριά από έναν κύριο, που δεν αν δεν ήταν ο πρώην αρχιδιαιτητής Γιώργος Δούρος, τότε σίγουρα ήταν ο σωσίας του!

Αυτά, έτσι για την ιστορία της πιο εφιαλτικής βραδιάς στην ιστορία της Εθνικής μετά το θρίαμβο της Πορτογαλίας.     

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (16/11) 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: