Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Οι εξηγήσεις του Κωστούλα για το λουκέτο στο πέταλο των οργανωμένων του Παναιτωλικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φώτης Κωστούλας κλείνει – (λόγω κακής συμπεριφοράς) το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού. 

Ο μεγαλομέτοχος της αγρινιώτικης ΠΑΕ, ανέλυσε - μέσω δηλώσεων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Focus FM» - τους λόγους για τους οποίους βάζει εκ νέου λουκέτο, έπειτα από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/12) με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση και το κλείσιμο της θύρας των οργανωμένων: “ Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν την νίκη. 


Το κλίμα ήταν πολύ καλό μέχρι που ξαφνικά ορισμένοι λίγοι, που δεν πρέπει να είναι πάνω από δέκα , που δημιουργούν προβλήματα κατά καιρούς, αποφάσισαν να ρίξουν πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, καπνογόνα και φυσικά αυτήν την κροτίδα που παραλίγο να τραυματίσει τον ποδοσφαιριστή μας.

Πριν από 2- 2,5 χρόνια είχαμε μία παρόμοια περίπτωση, με πολλές κροτίδες, με πολλά πρόστιμα και είχα κλείσει την κερκίδα και τότε για πάνω από ένα χρόνο. 


Επανήλθαν οι οργανωμένοι και βρήκαμε μια λύση, καθώς υποσχέθηκαν πως θα έχουν μια άλλη συμπεριφορά αλλά δυστυχώς και φέτος είδαμε να γίνονται διάφορα και τους έχω ξεκαθαρίσει πως δεν έχω σκοπό να πληρώνω πρόστιμα ίσα με μία μεταγραφή. 

Παρ' όλες τις υποσχέσεις συνέβη αυτό χθες και με έφερε στα όριά μου και το συμβούλιο αποφάσισε να την κλείσουμε αυτή την κερκίδα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν αντιδράσεις."

Για την οικονομική απώλεια της απόφασης: " Η οικονομική απώλεια είναι μικρότερη από αυτά που πληρώνουμε σε πρόστιμα. Στην κερκίδα αυτή βρίσκονται συνήθως 100-150 άτομα. 


Χθες ίσως και 250 λόγω του παιχνιδιού. Τα έσοδα δεν είναι πολλά, τα έξοδα είναι. Δεν υπάρχουν διαρκείας στη θύρα αυτή αλλά και να υπήρχαν δεν θα μας ένοιαζε. Είμαστε καθαροί στις εξηγήσεις μας απέναντί τους."

Για το θέμα της βίας: "Δεν θα πρέπει να το αφήνουμε να μεγαλώνει. Όσο το αφήνουμε γίνεται χειρότερο. Θα μας καταβροχθίσει σαν ομάδες, σαν παράγοντες και σαν συλλόγους. Θα πρέπει να παίρνουμε δραστικά μέτρα."


Σημειωτέον πως έπειτα από την απόφαση του Φώτη Κωστούλα να κλείσει το πέταλο οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης το Σάββατο (6/12) για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: