Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Το επίσημο...ντεμπούτο του Ανδρέα Πάτση και της νέας εταιρείας («BOSPHORUS LAW FIRM») στην Τουρκία!

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας νομικής εταιρείας «BOSPHORUS LAW FIRM» με «συμπαίκτες» τον άλλοτε πρόεδρο της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση και τον Τούρκο Οκάν Χεμσινλίογλου (επικεφαλής μεγάλου τουρκικού δικηγορικού γραφείου) έλαβαν χώρα την Δευτέρα (1/3) στο μουσείο Σαμπαντζί στην Κωνσταντινούπολη. 

Το «Marca – SL» έχει το φωτορεπορτάζ και κατέγραψε τις υψηλές επώνυμες παρουσίες που ξεχώρισαν στην λαμπρή εκδήλωση. 



Όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» της Κυριακής (1/3) η εταιρεία του Ανδρέα Πάτση στην Ελλάδα, σε συνεργασία με ένα εξίσου μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην γειτονική χώρα με επικεφαλής τον Οκάν Χεμσινλίογλου,  ίδρυσαν την «BOSPHORUS LAW FIRM», με έδρα σε πρώτη φάση την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη. 

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχει κανείς παρά να σερφάρει στην ιστοσελίδα (www.bosphoruslawfirm.com) στο Διαδίκτυο. 

Οπως προαναφέραμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της εταιρείας έγιναν την Δευτέρα (2/3) στο μουσείο Σαμπαντζί, το σπουδαιότερο ιδιωτικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης με δεκάδες υψηλές παρουσίες να δίνουν το παρών στην εκδήλωση.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Ανδρέας Πάτσης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη (συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο) και η αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) Αλεξάνδρα Πάλλη, η οποία βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον σύζυγό της Νίνο Γιαννακόπουλο. 

Στην ίδια φωτογραφία ποζάρουν ο εκ των ιδιοκτητών της «BOSPHORUS LAW FIRM» Οκάν Χεμσινλίογλου (δεξιά από τον Οικουμενικό Πατριάρχη) καθώς και ο εκτελεστικός πρόεδρος της ευρωπαϊκής τράπεζας για την ανάπτυξη στην Τουρκία και την Κεντρικά Ασία Μεχμέτ Ιλκίν (αριστερά στη φωτ.). 

Επίσης στη λαμπρή εκδήλωση το παρών έδωσαν και απηύθηναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος του τουρκικού χρηματιστηρίου Ιλχάμι Κοτς, ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος Δημήτρης Συμεωνίδης και ο πρόεδρος του συνδέσμου νέων επιχειρηματιών Ευρώπης Αλί Γιουσελέν.


http://bestreaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: