Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Το παρεάκι Μαρινάκη – Ιντέγε στο Λονδίνο! – «Συμπαίκτες» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Νιγηριανός επιθετικός στο «Pound for Pound» με διοργανωτή τον agent Χουτάν Αχμάντι (pics)















Το ημερολόγιο έγραφε 18 Νοεμβρίου, όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυπτε το check in του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο γκαλά «Pound for Pound». 

Το event που έπειτα από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε δυναμικά στις 15 Νοεμβρίου και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ατζέντα της αγγλικής πρωτεύουσας. 

Όπως έγραφα και στο σχετικό ρεπορτάζ το παρών έδωσαν VIP καλεσμένοι (εφοπλιστές, βιομήχανοι, ιδιοκτήτες μεγάλων ρεστοράν και φημισμένων κλαμπ) όχι μόνο από το Λονδίνο, αλλά απ΄ όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών συμμετείχαν στις celebrities κόντρες στο επιβλητικό ρινγκ  το οποίο ξεχώριζε στην μέση της αίθουσας.

Οι πυγμαχικοί αγώνες επίδειξης («The Pound for Pound boxing») αποτέλεσαν το «κλου» της βραδιάς και προσέφεραν ξεχωριστή ψυχαγωγία στο κοινό. 



Και έτσι για να΄χετε όλο το ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ήταν μεταξύ των καλεσμένων και παρακολούθησε (από πρώτο τραπέζι… πίστα) τους αγώνες μποξ, δεν ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της πειραϊκής ομάδας στην εκδήλωση, αφού το «παρών» έδωσε και ο Μπράουν Ιντέγε (αριστερά στη φωτ.). 



Ο Νιγηριανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος έκανε ταξίδι – αστραπή στο Λονδίνο, προκειμένου να παίξει…μπάλα στο «Pound for Pound», έχοντας για «συμπαίκτες» όχι μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον ατζέντη του Χουτάν Αχμάντι (αριστερά στη φωτ.) 

Σημειωτέον πως ο εκπρόσωπος του 27χρονου ποδοσφαιριστή δεν έγραψε το όνομά του στη μακροσκελή λίστα των VIP καλεσμένων, καθώς επρόκειτο για τον διοργανωτή του «Pound for Pound» και την… ψυχή του φιλανθρωπικού γκαλά. 

Παρεμπιπτόντως, ο agent Αχμάντι εκτός από το μανατζεριλίκι φέρεται να΄ναι και ιδιοκτήτης ενός μεγάλου night club στο Λονδίνο. 

Φυσικά και δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν σε μία από τις ουκ ολίγες αναμνηστικές φωτογραφίες που ανέβασαν οι διοργανωτές του «Pound for Pound» στην σελίδα τους στο Facebook, να μην ποζάρουν παρέα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μπράουν Ιντέγε.  

Αντε και του χρόνου…!     




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (27/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: