Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Τελειώνουν τα credits του Ρόμπιν Ολσεν στον ΠΑΟΚ. 



Ο Σουηδός τερματοφύλακας αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή, κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα του Ιγκόρ Τούντορ, σύμφωνα με το οποίο τα… ψωμιά του τελειώνουν στην Τούμπα και δεν αργεί η ώρα και η στιγμή που θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Αν και ήρθε μετά βαϊών και κλάδων στην Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, ο εν λόγω κίπερ δεν κατάφερε επ΄ουδενί να δικαιώσει τις προσδοκίες του Φρανκ Αρνεσεν που τον επέλεξε και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τούντορ. 

Η αποχώρηση του Ολσεν αυτομάτως θα βάλει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στη διαδικασία αναζήτησης νέου τερματοφύλακα, με τον Μάρκο Βελλίδη να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. 

Αν και ο Χριστοβασίλης έχει ξεκαθαρίσει πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δεν πωλείται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ακόμη και οι μεγαλύτερες δεσμεύσεις έχουν την τιμή τους σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. 

Κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση δελεαστικής πρότασης του «Δικεφάλου του Βορρά» προς την ηπειρώτικη ομάδα, παίζει σοβαρά ο μεγαλομέτοχος του «Αγιαξ» να το σκεφτεί καλύτερα και να ανάψει το «πράσινο φως» για την «υπερήφανη πώληση» του διεθνούς τερματοφύλακα. 

Όχι πως ο Βελλίδης δεν είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και δεν χτυπάει δυνατά η καρδιά του στην προοπτική να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη (έπειτα από την θητεία του στον Αρη) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. 


Καλά τα Γιάννενα, καλός κι ο ΠΑΣ, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο ΠΑΟΚ και πιο… βαριά φανέλα διαθέτει και υψηλότερους στόχους από την ομάδα των Ιωαννίνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: