Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Το scouting report του (παλιόφιλου) Πέλε Αντερσον στην ΕλλάδαΘυμάστε τον Πέλε Αντερσον; Ναι, τον άλλοτε σκάουτερ του Ολυμπιακού ο οποίος τον Μάρτιο του 2009 ήρθε μετά βαϊών και κλάδων στο τμήμα σκάουτινγκ της πειραϊκής ομάδας, έχοντας στο βιογραφικό του πολύχρονη προϋπηρεσία ως σκάουτερ της Τσέλσι στα Βαλκάνια. 

Την Κυριακή (3/1) έσκασε μύτη στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση Πανιώνιος – Ολυμπιακός με την ιδιότητα του σκάουτ της Οσμανλισπορ. 

Οι τουρκικές ομάδες αρέσκονται να επιδίδονται σε scouting report στη χώρα μας και ο Πέλε Αντερσον δεν κρύβει την χαρά του κάθε φορά που πατάει σε ελληνικό έδαφος. 

Παρεμπιπτόντως, εκτός από τον κυριακάτικο (3/1) καφέ στην πλατεία, χθες ήπιε κι ένα ζεστό ρόφημα με φόντο τα γνώριμα λημέρια των γραφείων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας. 

Μεταγραφική περίοδο έχουμε και καλό είναι να συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου! 

Α και επειδή υπάρχει και εκείνη η παλιά φιλία με τον Φρανκ Αρνεσεν απ΄ τα χρόνια της κοινής θητείας στην Τσέλσι, δεν αποκλείεται σύντομα να περάσει μια βόλτα και από της Θεσσαλονίκης τα μέρη. 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/1) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: