Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Μυστικό τετ α τετ Δώνη – Αλαφούζου! / To κατώφλι του προεδρικού γραφείου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε ο τεχνικός της Αλ Χιλάλ! (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)




















Μέλι στάζει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Αντρέα Στραματσόνι. 

Οπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μιλάει με τα καλύτερα λόγια και πλέκει το εγκώμιο του Ιταλού τεχνικού.

Μια φορά ο «έρωτας» για το νέο κόουτς του «τριφυλλιού», δεν εμπόδισε διόλου τον διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων» να υποδεχτεί την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» - έναν άλλο προπονητή και παλιό γνώριμο του Παναθηναϊκού από την εποχή που κυκλοφορούσε με σορτσάκι κι εξάταπα στα γήπεδα. 

Και το όνομα αυτού, Γιώργος Δώνης. 

Μην… ψαρώνετε όμως. Ασφαλώς και δεν τίθεται το τάιμινγκ που διανύουμε οποιοδήποτε θέμα πρόωρης αποχώρησης του Αντρέα Στραματσόνι απ΄ τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός το πάει καλά το έργο – τουλάχιστον μέχρι τώρα – και παραμένει ακλόνητος στη γέφυρα του πλοίου. 

Άλλος ήταν ο λόγος της επίσκεψης του «τρένου» στο ιδιαίτερο γραφείο του Αλαφούζου και όχι φυσικά η συζήτηση των δύο ανδρών για την συνεργασία τους υπό την στέγη του Παναθηναϊκού. 

Ούτως η άλλως εκτός από την προεδρική εμπιστοσύνη εκτίμηση στο πρόσωπο του new entry Αντρέα Στραματσόνι κι από την πλευρά του ο Δώνης δεσμεύεται με την Αλ Χιλάλ αυτή την περίοδο. 

Μάλιστα οι Σαουδάραβες είναι τόσο ευχαριστημένοι από το έργο και τη δουλειά του Ελληνα κόουτς, που το πιθανότερο είναι πως σύντομα θα τον καλέσουν για την επέκταση του συμβολαίου που ειρήσθω εν παρόδω λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλο τώρα αν πάνω στη ζεστή κουβέντα που υπήρξε μεταξύ των δύο ανδρών, επιβεβαιώθηκε (τρόπο τινά) πως αν ποτέ το «τρένο» αποφασίζει να σφυρίξει ξανά στις ράγες και σταθμούς του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό μάλλον θα συμβεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μέχρι τότε, όμως έχουμε καιρό…

Οσο για τον λόγο που (με πρωτοβουλία του 46χρονου προπονητή) έγινε το ραντεβού....; 

Ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του γιου του Χρήστου, «έσπρωξε» τον κόουτς στο προεδρικό γραφείο επί τη ευκαιρία της επίσκεψης που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. 

Ο Δώνης ζήτησε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να αφήσουν ελεύθερο τον γιο του από την στιγμή που δεν τον υπολογίζουν, υπενθυμίζοντας του συγχρόνως πως παρά την ανανέωση του συμβολαίου του τον περασμένο Γενάρη (μέχρι το καλοκαίρι του 2018) από τις 33 συμμετοχές της περασμένης σεζόν, φέτος έφτασε στο σημείο να… γυαλίζει την εξέδρα χωρίς να΄χει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής!  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ απέφυγε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στο αίτημα του Δώνη για το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή, αφήνοντας επί της ουσίας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Εις το επανιδείν...! 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (14/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: