Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «Λύμπε», ο Φαγιέ και ο…Περογαμβράκης!

Εκτός από τον Αμπντουλαγιέ Φαγιέ, «μαγνήτισε» κι άλλος ποδοσφαιριστής τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο Ελ Πάσο το απόγευμα της Πέμπτης (26/9)...;  
  
Σίγουρα πάντως, όχι ο σκόρερ του αγώνα Καλλιθέα – ΟΦΗ (0-1) Μάρκο Ζόρο, που το καλοκαίρι είχε προταθεί στην ΑΕΚ και απορρίφθηκε. 

Εκ πρώτης... όψεως, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης παρακολούθησε δια ζώσης το ματς Κυπέλλου προκειμένου να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση του Σενεγαλέζου μέσου Αμπντουλαγιέ Φαγιέ, ο οποίος ως γνωστόν, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ενωσης.

Ωστόσο, η παρουσία του «Λύμπε» σε παιχνίδι της κρητικής ομάδας, καταγράφεται την ώρα που στην πιάτσα των ατζέντηδων γίνεται κουβέντα περί «ματιών» της ΑΕΚ στον Αλέξανδρο Περογαμβράκη του ΟΦΗ – όπως έγραψε το «Marca – SL» στις 13/9 - το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
 

Εσχάτως πάντως και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικούντες την κρητική ομάδα φέρονται έτοιμοι να καθίσουν στον ίδιο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή και να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
 

Παρεμπιπτόντως, ο Περογαμβράκης αγωνίστηκε για 70 λεπτά στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και αντικαταστάθηκε από τον Φρεντερίκ Νιμανί, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να αποχωρεί από το γήπεδο μετά την αλλαγή του 25χρονου επιθετικού και πριν από την ολοκλήρωση της σεμνής τελετής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: