Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Εκλεισε» τον Χερόν Σκάρλα Μπέριαν η Κέρκυρα!


Το δρομολόγιο Χανιά – Κέρκυρα θα ακολουθήσει ο Χερόν Σκάρλα Μπέριαν. 


Ο 19χρονος Λιβεριανός επιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» παραχωρείται δανεικός από τον Πλατανιά για τους επόμενους έξι μήνες στην ομάδα των Φαιάκων και την Πέμπτη (16/1) θα βρίσκεται στο νησί του Ιονίου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οπως έγραψε το «Marca-SL» το απόγευμα της Τετάρτης (15/1) στα Χανιά αποφάσισαν να αδειάσουν μία θέση ξένου στο ρόστερ, προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Δεδομένου πως στην θέση που αγωνίζεται ο Μπέριαν υπάρχουν αρκετές λύσεις, αποφασίστηκε ο νεαρός Λιβεριανός να «θυσιαστεί» για το επόμενο εξάμηνο και να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στην κρητική ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μετράει 12 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν με την φανέλα του Πλατανιά και αποτέλεσε καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» με το backstage της απόκτησής του να είναι άκρως ενδιαφέρον και να φέρνει την... σφραγίδα του Ζορζ Γουεά!

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι ο παλαίμαχος Λιβεριανός άσος δεν υπήρξε ένας οποιοσδήποτε παίκτης, αλλά ένας από τους καλύτερους στράικερ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Ο Γουεά επικοινώνησε με Ελληνα ατζέντη με τον οποίο συνδέεται με φιλία πολλών ετών και αφού έπλεξε το εγκώμιο και το ταλέντο του νεαρού Μπέριαν, έσπευσε να προτρέψει τον φίλο του να του βρει ομάδα στην Ελλάδα, όπως και τελικά συνέβη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: