Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Το παλιό «φλερτ» του - πρωτάρη στην Τούμπα - Μίτσελ με τον ΠΑΟΚ!


Για όλα τα πράγματα όπως στη ζωή και στην προπονητική, υπάρχει η πρώτη φορά! 
Ετσι λοιπόν και ο Μίτσελ θα ζήσει την Κυριακή (9/3) στην Θεσσαλονίκη την πρωτόγνωρη εμπειρία της Τούμπας.
 

Κι όμως  αυτή η επίσκεψη θα μπορούσε να΄χει συμβεί πολύ νωρίτερα και να κάθεται ο 51χρονος κόουτς στον πάγκο των γηπεδούχων και όχι των φιλοξενούμενων στην «καυτή» έδρα του ΠΑΟΚ, αν το καλοκαίρι του 2011 είχαν κυλήσει διαφορετικά τα πράγματα. 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ»

Λίγοι και... διαλεγμένοι στον εγχώριο ποδοσφαιρικό ντουνιά έχουν υπόψιν τους τι συνέβη πριν από σχεδόν τρία χρόνια. 

Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Ολυμπιακός άλλαξε δαχτυλίδια με τον Ισπανό τεχνικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το «φλερτ» με τα παιδιά του Πειραιά (που εν τέλει κατέληξε σε γάμο) ήταν και το πρώτο ελληνικό για τον Μίτσελ.  


Τέλη Μαίου προς αρχές Ιουνίου του 2011, ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε αναζήτηση νέου «λοχαγού». 


Ο πρωτοεμφανιζόμενος εκείνη την περίοδο στη μανατζερική σκηνή Βασίλης Τσιάρτας, εκμεταλλευόμενος τις κλασικές ισπανικές γνωριμίες του, είχε προτείνει στον Θοδωρή Ζαγοράκη τη συνεργασία του Μίτσελ με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό κόουτς να΄χει μόλις ολοκληρώσει την θητεία του στην Χετάφε.
 

Την ισπανική διαμεσολάβηση είχε αναλάβει τότε το γραφείο του Αλβάρο Τόρες, εκπροσώπου του γνώριμου μας από τη μετέπειτα θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο Τσιάρτας έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ενωσης.
 

Παρεμπιπτόντως ο Μίτσελ ανέκαθεν βρισκόταν υπό την μανατζερική στέγη του Μαριάνο Αγκιλάρ.
 

Ο Ζαγοράκης πρόσθεσε το όνομα του Μίτσελ στην short list των υποψηφίων προπονητών του ΠΑΟΚ, ωστόσο στην πορεία προκρίθηκε η λύση του Λάσλο Μπόλονι χωρίς να είναι της μοίρας γραφτό να έρθει τότε ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου. 

Αυτά, για την ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: