Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η «χημεία» του Αγγελου με τον... παρκαρισμένο στα «πιτς» Ναζλίδη

Ο σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) του Θωμά Ναζλίδη και η πολύμηνη απουσία του κοστίζει στον Πλατανιά στο φετινό «survivor» της Super League.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Αγγελος Αναστασιάδης έχει έναν λόγο παραπάνω να... πληγώνεται με τον 26χρονο απόντα επιθετικό από τα κρίσιμα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Ο Ναζλίδης αποτέλεσε την περασμένη σεζόν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μακεδόνα κόουτς, κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στο σύλλογο των Χανίων.
 

Η εξαιρετική χημεία τους αποτυπώθηκε όχι μόνο από την κοινή επίσκεψή τους (παρέα και με τον τότε ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Πέτρο Κανακούδη) στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπουλης Κυδωνίας και Αποκορώνου προκειμένου να πάρουν την ευχή του Μητροπολίτη Δαμάσκηνου, αλλά πρωτίστως απ΄όσα δήλωνε δημοσίως εκείνη την περίοδο ο Ελληνας επιθετικός, σχετικά με τις αλλαγές που επέφερε στην ομάδα ο ερχομός του έμπειρου κόουτς. Θυμηθείτε:
 

«Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα τακτικά και ορισμένες αντιλήψεις που έχει ο κύριος Αναστασιάδης από τα χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο. Πέρασε αρκετός καιρός προκειμένου να καταλάβουμε τι ζητάει. Κάποια στιγμή ήρθαν τα αποτελέσματα.
 

Πιστεύω έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο να αφομοιώσουμε όσα ζητάει μέσα στο γήπεδο και να βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο τερέν. Ο κύριος Αναστασιάδης αποτελεί έναν τεράστιο προπονητή και μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμή -όλων μας- που δουλεύουμε μαζί του στον Πλατανιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: