Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Διπλό «χτύπημα» του ΟΦΗ με Πετρόπουλο και τον «γίγαντα» Γιόχανσεν!


Οχι μία, αλλά δύο μεταγραφές έχει στα σκαριά ο ΟΦΗ! 

Η κρητική ομάδα - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - έχει έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο Νορβηγό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι Ερικ Χόλμεν Γιόχανσεν, ενώ έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, ήρθε σε καταρχήν συμφωνία και βρίσκεται μια ανάσα πριν από την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου. 

Διαβάστε αποκλειστικά στο «Marca-SL» όλες τις λεπτομέρειες και το backstage των δύο μεταγραφικών υποθέσεων.

Ξεκινώντας με τον δικό μας Αντώνη Πετρόπουλο κι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού εγχώριου καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, η αρχική πρόταση του ΟΦΗ στον Ελληνα επιθετικό για συμβόλαιο εντός έτους, προέβλεπε ετήσιο συμβόλαιο έναντι 100.000 ευρώ, με το 1/3 των χρημάτων να δίνονται τοις μετρητοίς στον 28χρονο επιθετικό.
 

Από την πλευρά του ο «Πετρό-γκολ» αξίωνε 120.000 ευρώ και το 50% των χρημάτων με το «καλημέρα». Τελικά και έπειτα από διαπραγματεύσεις, η «χρυσή» τομή βρέθηκε στα 110.000 ευρώ, με τον υψηλόσωμο φορ να λαμβάνει ως προκαταβολή  (αμέσως μετά τις υπογραφές) το ποσό των 40.000 ευρώ.
 

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία κι αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) θα ανακοινωθεί και επισήμως η συνεργασία τους εν όψει της νέας σεζόν. 

Είναι περιττό βέβαια να αναφέρουμε πως πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του ΟΦΗ, δεδομένου πως ο Πετρόπουλος προέρχεται από την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του (12 γκολ σε 29 παιχνίδια με τη φανέλα του Απόλλωνα) και αποτελούσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων.
 

Ο «γίγαντας» Γιόχανσεν και ο Σέλουκ!
 

Πίσω από το «κανάλι» του ΟΦΗ με τον 22χρονο τερματοφύλακα Ερικ Χόλμεν Γιόχανσεν βρίσκεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ. 

Ο Ουκρανός ατζέντης έχει ανοίξει παρτίδες με τον ΟΦΗ έπειτα από την πρόσφατη συμφωνία για την μετακόμιση του Ισπανού αμυντικού Ντάνιελ Φερντάντεθ και ετοιμάζεται να στείλει και δεύτερο δικό του παίκτη με «φύλλο πορείας» στο Ηράκλειο.
 

Ο πανύψηλος (βλέπει τον κόσμο από τα δύο μέτρα) Νορβηγός πορτιέρο, ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι έχοντας αγωνιστεί μέχρι σήμερα μόνο με τους αναπληρωματικούς της αγγλικής ομάδας και όχι και με την πρώτη ομάδα.
 

Τη φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός Σάντεφιορντ έχοντας 11 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην αγγλική Σκάνθορπ (8 συμμετοχές). 

Γεννημένος στις 12 Ιουλίου 1992 έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας.
 

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Σέλουκ για την μεταγραφή του Γιόχανσεν θεωρείται δεδομένη και αναμένεται απλά η επικύρωσή της με την διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: