Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο Ναβάρο, ο Πανθρακικός και το γενναίο «κούρεμα»!

Το «θέλω» οφείλει να συνδυάζεται με το «μπορώ» στις μεταγραφές, για να μην παραπέμπουν οι μεταγραφικοί στόχοι σε όνειρα θερινός νυκτός. 

Στην περίπτωση του Τσίμο Ναβάρο και του Πανθρακικού, θα πρέπει πρωτίστως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής να προχωρήσει σε γενναίο «κούρεμα» του κασέ του και συγχρόνως, η ακριτική ομάδα να φτάσει στο μάξιμουμ των συμβολαίων που δύναται να προσφέρει για την ενίσχυσή της. Τότε, ναι, - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca-SL» - κάτι θα μπορούσε να γίνει μεταξύ τους…

Ως γνωστόν ο 26χρονος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Παναιτωλικό δεν είναι τόσο δυνατό, όσο τουλαχιστόν βγαίνει προς τα έξω, δεδομένου πως οι Αγρινιώτες έχουν βάλει το συγκεκριμένο τάιμινγκ άλλους παίκτες ως προτεραιότητα για την ενίσχυση στο δεξί φτερό. Ελεύθερους και δανεικούς… made in Portugal.
 

O Ναβάρο ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, θα πρέπει ασφαλώς να ξεχάσει τα χρήματα (άνω των 100.000 ευρώ) που λάμβανε ετησίως στην Τρίπολη για να παραμείνει στην «πολυκατοικία» της Super League.
 

Στον Πανθρακικό κάνει «κλικ», ωστόσο η «μνημονιακή» ομάδα της Θράκης προσφέρει μάξιμουμ ετήσιο συμβόλαιο 70 χιλιάρικα που μαζί με κάποια μπόνους μπορούν να τον ανεβάσουν στις 80.000 ευρώ. 

Αν ο Ισπανός μέσος τα βρίσκει λίγα, το όποιο «φλερτ» τελειώνει με το «καλημέρα». Αν πάλι είναι διατεθειμένος να το συζητήσει, όλα γίνονται!     

Δεν υπάρχουν σχόλια: