Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο «δικέφαλος» Ραζβάν Ρατς και οι γυναίκες του! (pics)







Μπορεί ο Ραζβάν Ρατς να μην έρχεται στον ΠΑΟΚ με τον τίτλο του «καζανόβα» και του γυναικείου καρδιοκατακτητή, ωστόσο ο Ρουμάνος αμυντικός έχει να επιδείξει τη δική του διαδρομή, σε ό,τι αφορά την σχέση του με το «ασθενές φύλο». 

Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες και φυσικά το σχετικό φωτορεπορτάζ...


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ είναι παντρεμένος με την Ουκρανίδα Τζούλια από το 2007 και απέκτησαν ένα κοριτσάκι έπειτα από επίμονες και μεγάλες προσπάθειες, σύμφωνα με παλαιότερα σχετικά ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. 















Νωρίτερα από τον γάμο του με την Τζούλια, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε… μπάλα με το μοντέλο Λίντα Κροιτόρου, με την οποία γνωρίστηκε στο Ντόνετσκ την εποχή της θητείας του στη Σαχτάρ. 











Οι δύο τους είχαν κοινή πορεία για δύο χρόνια (2000-2004) κι έφτασαν μια ανάσα πριν το γάμο, χωρίς ωστόσο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
 

Οι συχνοί καβγάδες τίναξαν το μυστήριο στον... αέρα,  με την Λίντα να αφοσιώνεται εξ ολοκλήρου στο μόντελινγκ και να μετακομίζει στις ΗΠΑ κάνοντας καριέρα ως Λίντα Τέιλορ κι έχοντας τα τελευταία χρόνια στη μόνιμη κατοικία της διάσημους γείτονες, όπως οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κιανού Ριβς! Κανείς δεν χάνεται σε αυτή τη ζωή!







Δεν υπάρχουν σχόλια: