Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Προτάθηκε ο Γεφρέν Σουάρες στην ΑΕΚ!

(Πηγή: «ΩΡΑ των σπορ» - 20 Ιουλίου)

«ΩΡΑ των σπορ» - 20 /7
Η ΑΕΚ σιγά-σιγά επανέρχεται στο επίπεδο όπου βρισκόταν και αυτό έχει αρχίσει και γίνεται κοινή συνείδηση στην πιάτσα των ατζέντηδων. Δεν είναι λίγο το γεγονός πως στα γραφεία της «Ενωσης» προκύπτουν προτάσεις οι οποίες θα ήταν εκτός σεναρίου πριν από δύο ή τρία χρόνια στην ΑΕΚ.
 

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα που ακολουθεί, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεφρέν Σουάρες προτάθηκε στον «Δικέφαλο», ενώ υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες υποδηλώνουν πως στα Σπάτα δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθούν με αυτόν!

Ο μόλις 26χρονος επιθετικός και ακραίος χαφ που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τενερίφης και της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Βαγιαδολίδ και καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως έχει ακόμη συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.
 

Ωστόσο το γεγονός πως η Βαγιαδολίδ αποχαιρέτησε την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλάζει τα δεδομένα αφού στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ειδικός όρος που τονίζει ρητά πως ο Γεφρέν μένει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού και εάν και εφόσον προκύψει πρόταση γι’ αυτόν.
 

Ο Γεφρέν είναι πολιτογραφημένος Ισπανός, γεννημένος στην Κολομβία και έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου. Έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εσχάτως της Βαγιαδολίδ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: