Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η «Record» γράφει για Μπαρμπόσα και Παναθηναϊκό!

Την Τρίτη (15/7) το «Marca – SL» αποκάλυψε πως ο Ελντερ Μπαρμπόσα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό κι αναμένει στο ακουστικό του. 

Μια ημέρα αργότερα (16/7) δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record», αναφέρει πως ο 27χρονος χαφ ενδιαφέρει το «τριφύλλι» και συγχρόνως, προσθέτει στους «μνηστήρες» - made in Greece - άλλες τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός).

15/7
«Λόγω του διαχρονικού σουξέ που διατηρεί στην ελληνική αγορά και έχοντας κατά νου το παλιό «ζεστό» ενδιαφέρον αρχικά του Παναιτωλικού και μετέπειτα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ο Μπαρμπόσα έχει προταθεί μέσω του εκπροσώπου του στον Παναθηναϊκό…» έγραφε το «Marca – SL» στις 15/7 με την Record να εκπέμπει στο ίδιο «πράσινο» μήκος κύματος την Τετάρτη (16/7)
 

Οσο για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό; Στο Αγρίνιο τα… κουκιά δεν βγαίνουν για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή εκτός πάλι κι αν ο Κωστούλας τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Στον Πειραιά το παλιό «ζεστό» ενδιαφέρον δεν προκύπτει από πουθενά πως έχει αναθερμανθεί και τέλος στην Τούμπα, μέχρι και σήμερα (16/7) δεν προφέρεται από κανέναν εντός των τειχών το όνομα «Μπαρμπόσα».Οπότε, τι απομένει...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: