Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Κρούση της Βέροιας στον... παλιόφιλο Ραούλ Μπράβο!

«Εργολαβία» τις επιστροφές παλιών μας γνώριμων, τείνει να πάρει η Βέροια το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι. 

Μετά τους Χαβιέ Κάμπορα και Ρομπέρτο Μπατιόν, η «βασίλισσα του βορρά» κυνηγάει - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - το come back στην Ελλάδα (και) του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ραούλ Μπράβο.

Ο 33χρονος αριστερός μπακ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εκτός από την παλαιότερη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης, «παρέλασε» από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού την τετραετία 2007-2011, έχοντας ένα μικρό ενδιάμεσο… πέρασμα από την Νουμάνθια.
 

Επειτα από την λύση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας το καλοκαίρι του ΄11, επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Βαγιεκάνο.
 

Ακολούθησε την επόμενη περίοδο (2012-13) η συνεργασία με την βελγική Γκέρμιναλ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ισπανία για να αγωνιστεί στην Κόρδοβα, έχοντας μια «γεμάτη» σεζόν (31 συμμετοχές) στην Segunda Division.
 

Στη Βέροια όπου διαθέτουν δυνατά κονέ στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, λόγω της παρουσίας των Χουάν Γκρανέρο, του Κίκε Ερνάντεθ (και όχι μόνο) διατηρούν ανοιχτό κανάλι με τον Ραούλ Μπράβο και επιδιώκουν τρία χρόνια μετά το «διαζύγιο» του με τον Ολυμπιακό να τον φέρουν στην Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: