Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες!













«Ζουμερό» (κρητικό) παρασκήνιο, κρύβεται πίσω από την μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού Νίκολα Στογιάνοβιτς στον Εργοτέλη.
 

Ωσάν άλλοι Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες, οι δύο ομάδες του Ηρακλείου (Εργοτέλης και ΟΦΗ) λίγο έλειψε να φάνε τα μεταγραφικά… μουστάκια τους για τα «πόδια» του 19χρονου ποδοσφαιριστή.
 

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Στογιάνοβιτς ερχόμενος στο νησί για λογαριασμό του Εργοτέλη, αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων (Κ-20) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. 

Εκεί όμως «γυάλισε» και στους συμπολίτες Ομιλήτες και τότε, πήραν μπρος τα κρητικά «όργανα».
 

Ο ΟΦΗ φέρεται να επιχείρησε να «τσιμπήσει» τον Στογιάνοβιτς μέσα από τα χέρια του Εργοτέλη, ασκώντας έντονο (μεταγραφικό) πρέσινγκ στον εκπρόσωπο του Ιλια Ιβιτς.
 

Παρεμπιπτόντως, επί εποχής Απόστολου Παπουτσάκη στον Εργοτέλη, υπήρχε μια άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, να μην «σφάζονται» για τους ίδιους ποδοσφαιριστές.
 

Τον τελευταίο χρόνο όμως, η «συμφωνία» κατά όπως φαίνεται κατέληξε άπατη στα νερά του κρητικού πελάγους.

Βλέπετε, εκτός από τον Στογιάνοβιτς οι Ομιλήτες πέταξαν την σκούφια τους (και) για την απόκτηση του «Εργοτελίτη» και Μονεγάσκου Γκαετάνο Μονακέλο στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ απέκτησαν τον άλλοτε παίκτη του Εργοτέλη Ντέλε Αντελέγιε, με τις «ευλογίες» βεβαίως βεβαίως του μάνατζερ του Ντμίτρι Σέλουκ.
 

Αντίθετα, στον Εργοτέλη λέγεται πως δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τις περιπτώσεις των Αρτόλα Γιακουμάκη και Μακρή (παρ΄ότι τους προτάθηκαν) λόγω των επαφών των τριών παικτών με τον συμπολίτη ΟΦΗ. Νέα κρητικά ήθη και έθιμα.

Πηγή: («ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ των σπορ 23/8)

Δεν υπάρχουν σχόλια: