Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Με το… αριστερό ο Μανιάς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το καλοκαίρι αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή του «μνημονιακού» ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς πάντως και τουλάχιστον μέχρι τώρα, να΄χει ξεκινήσει τη διαδικασία της απόσβεσης στην ομάδα της Ηπείρου.

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Μιχάλη Μανιά (περί ου ο λόγος) στον «Αγιαξ της Ηπείρου». Το «Marca - SL» επεξεργάζεται το κοντέρ του 24χρονου επιθετικού.

Ο υψηλόσωμος φορ έχει αγωνιστεί σε δύο από τα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος (χωρίς να… ματώσει τα δίχτυα) με συνολικό χρόνο συμμετοχής μόλις 36 λεπτά!
 

Συγκεκριμένα έπαιξε ως αλλαγή για 5 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό κι άλλα 31 στην τελευταία αναμέτρηση με την Ξάνθη.
 

Κάνοντας ένα μίνι rewind θα θυμηθούμε πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, έκανε μια άκρως παραγωγική σεζόν με τον Απόλλωνα (44 συμμ. – 20 γκολ / 2012-13) ενώ πέρυσι (2013-14) ως πρωτοεμφανιζόμενος στη Super League, είχε 33 συμμετοχές και 7 γκολ με τη φανέλα του Αρη.
 

Η εκκίνηση του στον ΠΑΣ δεν σήκωσε «σκόνη» ανάλογη του θορύβου που προκάλεσε η μεταγραφή του στην ομάδα των Ιωαννίνων και των επιδόσεων του τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ουδείς παίκτης στον πλανήτη κρίνεται με το «καλημέρα» κι έπειτα από ένα δείγμα τριών μόνο αγώνων, ακόμη και μετά από ένα άνευρο ξεκίνημα. Αλίμονο. 

Το είπαμε άλλωστε και να το επαναλάβουμε: κάθε αρχή και δύσκολη…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: