Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Θετικό… report για τον κόουτς Σα Πίντο στην Ξάνθη

Ακρα του τάφου σιωπή στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, σχετικά με το «καυτό» και επίκαιρο (τι πρωτότυπο!!!) θέμα του νέου προπονητή. 

Το «Marca – SL» πρόσθεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/9) το όνομα του Ρικάρντο Σα Πίντο στην προπονητική λίστα της ακριτικής ομάδας με τον Πορτογάλο να μην περνάει «απαρατήρητος» και να «τσιμπάει» τα πρώτα συν από την τοπική κοινωνία και τα… αποδυτήρια.

Το σίγουρο είναι πως οι φίλοι της Ξάνθης παρουσιάζονται στην παρούσα φάση περισσότερο τσαντισμένοι ή αν θέλετε αγανακτισμένοι με την πρόωρη καρατόμηση του Σάκη Τσιώλη, παρά ενθουσιασμένοι στην προοπτική της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.
 

Από κει και πέρα πάντως, αναγνωρίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε εξαιρετικά στον πάγκο του «μνημονιακού» ΟΦΗ την περασμένη σεζόν, οδηγώντας την κρητική ομάδα στην 6η θέση της Super League και στους «4» του Κυπέλλου.
 

Και βέβαια όπως οι παροικούντες την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έτσι και ο κόσμος της ομάδας, έχει κατά νου πως πρόκειται για έναν προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας με όποια οφέλη συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
 

Η υποψηφιότητα του 42χρονου Ιβηρα προπονητή δεν θα ήταν δυνατόν βέβαια να μην αποτελέσει αντικείμενο κουβέντας και στις ιδιαίτερες συζητήσεις μεταξύ των παικτών.

Μεταξύ άλλων μάλιστα, έχουν να θυμούνται από τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ (και) την εκρηκτική συμπεριφορά του στο μεταξύ τους παιχνίδι ζωής ή θανάτου τον περασμένο Απρίλιο στο «Γεντί Κουλέ. Περασμένα, ξεχασμένα!
 

Βεβαίως όλα αυτά ίσως και να΄χουν μικρή σημασία, όσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος (καθ΄ύλην αρμόδιος για την «βάφτιση» του νέου τεχνικού) κρατάει ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του! 

Να το ξαναπούμε ή καλύτερα να το ξαναγράψουμε...; Νεντίδης και βλέπουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: