Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η τελευταία (Γιαννιώτας) μέχρι την επόμενη μεταγραφή του Αστέρα! - Το... φρένο των Αρκάδων και το target group των ελεύθερων παικτών

Ακυρος ο… συναγερμός στην Τρίπολη, την τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών. 

Οι Αρκάδες δεν προτίθενται να προβούν σε κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής και σκοπεύουν να εξετάσουν με περισσότερο... καθαρό μυαλό το target group των ελεύθερων παικτών στην έξτρα μεταγραφική περίοδο, που λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το μεταγραφικό φρένο έρχεται σε αντιδιαστολή με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα κι έφερναν τον Αστέρα να κινείται για την απόκτηση άλλων δύο παικτών, μετά τον ερχομό του Γιάννη Γιαννιώτα.  

«Μέχρι τώρα δεν ξέρω κάτι. Αν γίνει κάτι άλλο δεν ξέρω. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι, αλλά όλοι θέλουν να έρθουν στον Αστέρα, πάρα πολλοί μάνατζερ έρχονται και μας προτείνουν παίκτες. Αν εμφανιστεί κάτι ελκυστικό δεν ξέρω, θα το εξετάσουμε και αν μας καλύπτει ίσως κάνουμε κάποια μεταγραφή» τόνισε ο Στάικος Βεργέτης στο ραδιοφωνικό σταθμό  «Αρκαδία 93,8» την Δευτέρα (1/9).
 

Κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως  «ο Γιαννιώτας αποτελεί την τελευταία μεταγραφή των Αρκάδων, μέχρι την επόμενη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: