Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το «στοιχειωμένο» ντεμπούτο του Τορμένα στην Τρίπολη και η...αγωνία στο Περιστέρι!

Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνουν τον Αστέρα Τρίπολης οι τραυματισμοί την φετινή σεζόν. Πάνω που ένας παίκτης βγαίνει από τα «πιτς» κι ετοιμάζεται να επανέλθει στη δράση, ξαναγυρνάει πάλι πίσω και φτου και απ΄την αρχή...

Κάτι παραπάνω ασφαλώς και καταλαβαίνει ο new entry Βραζιλιάνος Εντερσον Τορμένα, που ακόμη δεν έχει κάνει επίσημο ντεμπούτο με την ομάδα της Αρκαδίας, αφήνοντας στην... αγωνία και τους παροικούντες το Περιστέρι. To «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον 28χρονο παίκτη, από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Τρίπολη. Μετά το τσίμπημα στο ισχίο του αριστερού ποδιού τις πρώτες κιόλας ημέρες του επί αρκαδικού εδάφους, ακολούθησαν άλλοι δύο τραυματισμοί στον τετρακέφαλο κι ένα θλαστικό τραύμα στο γόνατο, που άναψαν «κόκκινο» για το επίσημο βάπτισμα του πυρός με την φανέλα του Αστέρα.
 

Στην Τρίπολη πάντως δεν έχουν χάσει την πίστη τους στην αξία και στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και αναμένουν υπομονετικά να ξεκινήσει να γράφει το κοντέρ των συμμετοχών.
 

Παρεμπιπτόντως μια αγωνία για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Βραζιλιάνου παίκτη την έχουν και στο Περιστέρι.

Βλέπετε, το περασμένο καλοκαίρι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον Ατρόμητο, ωστόσο και παρά τις καλές συστάσεις που έλαβαν οι άνθρωποι της ομάδας  από τους άλλοτε συμπαίκτες του στην Σαρλερουά και πρώην ποδοσφαιριστές της περιστεριώτικης ομάδας Μιχάλη Σηφάκη και Στέργο Μαρίνο δεν έριξαν νερό στο... μύλο της μεταγραφής του. 

Αν θα δικαιωθούν ή όχι, ο χρόνος (Θεού και τραυματισμών θέλοντος) θα δείξει...
 
http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: