Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο Ειρηναίος τους έφερε κοντά! – Τετ α τετ Ιβάν Σαββίδη – Απόστολου Αλεξόπουλου, υπό τις «ευλογίες» του Πατριάρχη Σερβίας!













Το τάιμινγκ ορισμένων ρεπορτάζ της στήλης, σε συνδυασμό με την ροή των γεγονότων, έρχονται συχνά πυκνά και δημιουργούν ένα «εκρηκτικό μίγμα», λες και όλο το σύμπαν συνωμοτεί προς αυτή την κατεύθυνση. Δώστε βάση για να καταλάβετε τι εννοούμε.
 

18/10
Την στιγμή που ακόμη δεν είχε στεγνώσει καλά, καλά το μελάνι  απ΄όσα γράφαμε σε αυτήν εδώ τη γωνιά Σάββατο (18/10) σχετικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, τον άλλοτε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Απόστολο Αλεξόπουλο και την προοπτική της συνεργασίας τους στο πλαίσιο της επερχόμενες ανακαίνισης του «Μακεδονία Παλλάς», την επόμενη κιόλας ημέρα οι δύο άνδρες βρέθηκαν face to face! Απίστευτο... ; Κι όμως!
 

Ας είναι καλά βέβαια ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος που τους έφερε κοντά, επί τη ευκαιρία της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη και το γεύμα που έλαβε χώρα προς τιμήν του Μακαριωτάτου στο ξενοδοχείο «Domotel Les Lazaristes» ιδιοκτησίας Απόστολου Αλεξόπουλου.

 

Παρεμπιπτόντως, ο Πατριάρχης Σερβίας χοροστάτησε το πρωί της Κυριακής (19/10) στη μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυροπόλεως 
 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας παρακάθισε σε γεύμα, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, του υπουργού Μακεδονίας Θράκης Γιώργου Ορφανού, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και δημάρχων της περιοχής.
 

Μεταξύ των προσκεκλημένων και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί άριστες και στενές σχέσεις με την Εκκλησία. 

Επί τη ευκαιρία ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί (μετά από καιρό είναι αλήθεια) με τον Απόστολο Αλεξόπουλο και μάλιστα κάποια στιγμή έχοντας αμφότεροι αποτραβηχτεί από τους υπόλοιπους υψηλούς προσκεκλημένους, να πουν τα... δικά τους.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ένα από τα κύρια θέματα της συζήτησης των δύο ανδρών, υπήρξε η επερχόμενη ανακαίνιση του «Μακεδονίας Παλλάς» που θα αφορά κατά κύριο λόγο το εσωτερικό του ξενοδοχείου, από παρεμβάσεις αρχιτεκτονικές έως νέο εξοπλισμό και χάραξη καινούργιων χώρων, με την μελέτη του project να΄χει ανατεθεί σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο του εξωτερικού, συνεργάτες του οποίου πηγαινοέρχονται στη Θεσσαλονίκη.
 

Από κει και πέρα κατά πόσον στο «γήπεδο» της ανακαίνισης θα «παίξει μπάλα» και η κατασκευαστική εταιρεία του Απόστολου Αλεξόπουλου (την ώρα που κυκλοφορεί ως υποψήφια στους επιχειρηματικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης, όπως γράφαμε το Σάββατο 18/10) είναι κάτι που ο χρόνος και μόνο θα δείξει. 

Να υποθέσουμε ό,τι ο Πατριάρχης Ειρηναίος, μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω επί τούτου..;


 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (22/10)












http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: