Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Ασπίδα» προστασίας από τους οργανωμένους οπαδούς («Blue Vayeros») του ΠΑΣ Γιάννινα στον Αντι Λίλα

Τη δική τους θέση σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στο Βελιγράδι, τον επεισοδιακό αγώνα Σερβίας – Αλβανίας και την «εμπλοκή» του… δικού τους Αντι Λίλα, κατέθεσαν – μέσω της ιστοσελίδας τους - οι οργανωμένοι οπαδοί («Blue Vayeros») του ΠΑΣ Γιάννινα, σηκώνοντας… ασπίδα προστασίας στον διεθνή Αλβανό ποδοσφαιριστή της ομάδας τους. 

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο σάιτ  (bluevayeros.gr) του μεγαλύτερου  και δυναμικότερου συνδέσμου οπαδών του ΠΑΣ , επί τη ευκαιρία του σχολίου σχετικά με την τελευταία νίκη του ΠΑΣ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

«Το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, είχε και τις προεκτάσεις για τον ΠΑΣ, καθώς με την Εθνική Αλβανίας αγωνίζεται ο Λίλα.

Αρχισε ένα μπαράζ από δημοσιεύματα και φυσικά έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης…. Ημιμάθεια, εμπάθεια, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, πατριωτικές εξάρσεις, ρατσισμός κ.λ.π. ξεχείλισαν…

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως…. Η λέξη σημαία της  «Μεγάλης Αλβανίας», δεν υπάρχει… γιατί απλά δεν είναι σημαία….
 

Είναι ένα πανί, ένα πανό, που σκέφτηκαν κάποιοι, για να συσπειρώσουν και να αποπροσανατολίσουν τον λαό τους, από τα προβλήματα και την φτώχεια που έχουν.

Πάμε να δούμε τώρα πώς έγιναν τα γεγονότα και πώς μεταφέρθηκαν από αυτούς που ήθελαν να δουν κάτι άλλο.

Ο παίκτης της Σερβίας κατέβασε το πανί από το ελικοπτεράκι, που όλα δείχνουν ότι το χειριζόταν ο αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Αμέσως έτρεξε πάνω του ο αρχηγός της Αλβανίας για να το πάρει και ξεκινάει η συμπλοκή τους

Αυτό είναι το γεγονός. Βέβαια κάποιοι είδαν άλλα πράγματα, αυτά που ήθελαν να δούνε…. Είδαν τον Λίλα να τρέχει να πάρει ΠΡΩΤΟΣ το πανί από τον Σέρβο. Αυτό είδαν αυτό έγραφαν, με περίσσια γκεμπελίστικη νοοτροπία…

Δεν υπάρχει ούτε μια φωτό που να δείχνει ότι ο Λίλα ακουμπάει-παίρνει- παλεύει για το πανί… Πουθενά…

Ο Λίλα απλά πάει πάνω στους παίκτες που διαπληκτίζονται, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα.

Πάμε στο δεύτερο επίμαχο σημείο… Συμπλοκή και άλλων εκτός των παικτών. Ο Λίλα αρχικά πάει να χτυπήσει τον «εισβολέα», δεν τον πετυχαίνει κοντοστέκεται και κάνει ένα βήμα πίσω, δείχνοντας ότι εκείνη τη στιγμή ξελαμπικάρει και κατανοεί την κατάσταση.

Από όλα τα παραπάνω, λοιπόν βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου… Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε…

Αρχισαν οι «ελληνάρες» να ζητάνε το κεφάλι του Λίλα. Δημοσιογράφοι κανάλια, ραδιόφωνα, διαδίκτυο πήραν φωτιά…..

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καλεί τον παίκτη σε απολογία για τη συμμετοχή σε επεισόδια.

Κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός φορέας, δεν παίρνει επίσημη θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη όμως κανένας δεν τους ζητάει να πάρουν θέση…

Σπάσαν τα τηλέφωνα στους ανθρώπους της ΠΑΕ και φυσικά και στους Blue Vayeros.

Εμείς έχουμε πάγιες θέσεις που ποτέ δεν τις υπερβαίνουμε, οπότε τα πράγματα ήταν πολύ απλά.

Διαθέτουμε την εμπειρία να μην τσιμπάμε σε πονηρά σχέδια… Καταθέσαμε τις απόψεις μας εκεί μου μας ζητήθηκε…απλά…

Φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η ΟΥΕΦΑ, που δεν προνόησε να δώσει κλειδάριθμους για τις δύο χώρες.

Ο Λίλα με την επιστροφή του στην χώρα μας προβαίνει σε δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι σέβεται την Ελλάδα, τις ομάδες που αγωνίζεται, και δεν ασχολείται με την πολιτική.

Η δήλωση του ποδοσφαιριστή δεν καλύπτει φυσικά αυτούς που είχαν συνηθίσει σε δηλώσεις μετανοίας και σε δηλώσεις πολιτικών φρονημάτων. Λογικό ακούγεται….

Βέβαια κάποιοι ακόμη πιο κακεντρεχείς με την ομάδα μας, προχωράνε και άλλο το σενάριο…. Βρήκε την ευκαιρία και διώχνει τον Λίλα από την ομάδα γιατί δεν έχει να τον πληρώσει.

Κανένας βέβαια δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν ο ΠΑΣ μπορούσε να διώξει τον Λίλα από την ομάδα…. Με ποια δικαιολογία θα τον έδιωχνε???? Με την ταμπέλα του εθνικιστή??? Μπορεί να στηρίξει κάτι τέτοιο????

Φυσικά και δεν μπορεί. Κάλλιστα ο Λίλα μπορούσε να κάνει προσφυγή για μείωση προσωπικότητας και θα την κέρδιζε σίγουρα….

Από την άλλη είμαστε σίγουροι ότι ο Λίλα θα τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ. Είναι από τους λιγότερα εμπλεκόμενους παίκτες, με τις λιγότερες παραβατικές συμπεριφορές.

Το ποδόσφαιρο μακριά από την πολιτική…. Τόσο απλό είναι…».




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: