Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Στο «Σαν Πάολο» ο Γιάννης Κόντης! – Η κλήση του ανακριτή (για παλιές μεταγραφικές υποθέσεις του Αρη) βρήκε τον νυν μάνατζερ στο Νάπολι – Γιουνγκ Μπόις!












Το ποδόσφαιρο από την στιγμή της γέννησης του μέχρι και σήμερα, μοιάζει με το νόμισμα. Εχει κι αυτό δύο όψεις. Τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. 

Κι αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει μονάχα για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικότερα για τους πρώην και νυν παράγοντες των ομάδων.
 

Ενίοτε μάλιστα τα συναισθήματα εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα, λόγω των εξελίξεων που «τρέχουν» εντός και εκτός γηπέδων. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Γιάννη Κόντη. 

Την Πέμπτη (6/11) ή αν θέλετε την ημέρα που κυκλοφορούσε στα ΜΜΕ η κλήση του άλλοτε εκτελεστικού διευθυντή του Αρη από τον ανακριτή, μαζί με δύο μάνατζερ κι ακόμη έξι πρώην μέλη του ΔΣ των «κιτρίνων» και η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε για τις για τις υποθέσεις μεταγραφών των Σιστόν, Γκρασιάν, Βλοντάρτσικ και Πίτου Γκαρσία (όπου φέρονται να υπάρχουν παρατυπίες) ο Κόντης βρισκόταν στον «Σαν Πάολο» κουνώντας το σεντόνι του Europa League!
 

Ο νυν μάνατζερ παρακολούθησε διά ζώσης την αναμέτρηση της Νάπολι με την Γιουνγκ Μπόις στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της διοργάνωσης κι υπήρξε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του απίθανου παιχνιδιού που πραγματοποίησε ο «on fire» Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.
 

Παρεμπιπτόντως, ο Ολλανδός κεντρικός μέσος έκανε το ματς της ζωής του και με τρία γκολ, αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της νίκης των «παρτενοπέι» επί της ελβετικής ομάδας υπό το βλέμμα του Κόντη στη θύρα των επισήμων.
 

Κι αν τώρα εύλογα αναρωτιέστε τι γύρευε ο Ελληνας μάνατζερ στα επίσημα του «Σαν Πάολο», ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει τουλάχιστον επί του παρόντος.
 

Αν και σε αυτού του είδους τα ταξίδια και τις επισκέψεις, οι παλιές καραβάνες πάντα είθισται να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 
 

Μια φορά, οι οικοδεσπότες Ιταλοί με την θερμή φιλοξενία τους, έκαναν τον Κόντη να νιώσει σαν στο σπίτι του στο γήπεδο της Νάπολι και να… ξεχάσει (για λίγες ώρες) τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη που ξεπροβάλλουν μπροστά του. 


Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (8/11)











http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: