Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο Τόρες και τα άλλα προσεχώς ελεύθερα παιδιά του Πλατανιά!

Πλατανιάς, δεν είναι… μόνο ο Νταβίντ Τόρες! 

Εκτός από το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι πρώτες συζητήσεις – όπως αποκάλυψε το «Marca – SL» στις 6/10 - έχουν ήδη ξεκινήσει με τον εκπρόσωπό του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο , υπάρχουν κι άλλοι έξι παίκτες που μένουν ελεύθεροι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο λόγος, για τους Ελληνες Αγγελο Ζουμπουλάκη, Κώστα Μενδρινό, Φανούρη Γουνδουλάκη, Θωμά Ναζλίδη, Αλκη Δημήτρη και από ξένους ένας και μοναδικός ο Ισπανός Χουάν Νούνιες Αγκιλέρα.
 

Παρεμπιπτόντως το αξιοσημείωτο στην προκειμένη περίπτωση είναι πως στην κρητική ομάδα έχουν φροντίσει να «δέσει» τους ουκ ολίγους ξένους ποδοσφαιριστές που διατηρούν στο ρόστερ τους με μεγάλα (σε χρονική διάρκεια) συμβόλαια, με αποτέλεσμα να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. 

Σημειωτέον πως μια ξεχωριστή κατηγορία μόνος του αποτελεί ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, δεδομένου πως όπως αποκάλυψε ο Αυστριακός τερματοφύλακας λίγο πριν ρίξει ... άγκυρα στην Κρήτη, το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά είναι διάρκειας 3,5 μηνών, κάτι που σημαίνει πως λήγει τον Ιανουάριο.

Από κει και πέρα και ρίχνοντας μια ματιά στο target group των προσεχώς ελεύθερων παικτών, σε προτεραιότητα μπαίνει η ανανέωση του συμβολαίου του «καυτού» Θωμά Ναζλίδη, με τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Χριστόπουλος με τον εκπρόσωπο (Ιλια Ιβιτς) του 27χρονου επιθετικού να δύναται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των διαπραγματεύσεων.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: