Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το «game over» του Κανακούδη στην Κέρκυρα και ο...μαρτυριάρης (7/11) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»













«Ράγισε το… γυαλί των σχέσεων με τον προπονητή και τη διοίκηση, για Ελληνα ποδοσφαιριστή σε σουπερλιγκάτη γειτονιά » έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» την περασμένη Παρασκευή (7/11) προαναγγέλλοντας το επερχόμενο διαζύγιο.  

Τρεις ημέρες αργότερα την Δευτέρα (10/11) η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 30χρονο αμυντικό Πέτρο Κανακούδη.


«Ανακοινώνεται η λύση συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή, Πέτρο Κανακούδη...» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Φαιάκων, χωρίς να εξηγεί τους λόγους και  χωρίς να υπάρχει (αν το προσέξατε) κανένα ευχαριστήριο για την προσφορά του εν λόγω ποδοσφαιριστή στην ομάδα, έστω στα 7 παιχνίδια που πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της «κόμισσας».
 

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ ο Κανακούδης, σταμάτησε να γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα την περασμένη εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις μόνος του και με την ομάδα των Νέων.
 

Να θυμίσουμε τι άλλο έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στο ίδιο ρεπορτάζ στις 7/11; 

«Εσχάτως, μάλιστα, ο λεγάμενος πήρε «σιωπηρή» μετάθεση και γυμνάζεται με την ομάδα Νέων (Κ-20) χωρίς να υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια.

Το επόμενο βήμα, θα΄ναι η λύση του συμβολαίου του (παρ΄ότι οι αποζημιώσεις είναι δύσκολο πράγμα την σήμερον - μνημονιακή - ημέρα) διότι ως γνωστόν, γυαλί που ραγίζει δεν ξανακολλάει».




http://ahyaluronic.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: