Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Απόλυτη στήριξη στον Γκατούζο και «μηνύματα» σε παράγοντες και παίκτες απ΄τους οπαδούς του ΟΦΗ

Της μόδας τείνουν να γίνουν στο Ηράκλειο οι αυστηρές – προειδοποιητικές ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών. 

Μετά την καυστική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Εργοτέλη «Daltons Club» για την «τεσσάρα» από τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά ήταν η σειρά των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ για μια κοινή ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες. 

Οι οπαδοί του ΟΦΗ δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο, με τον οποίο είχαν συνάντηση την Δευτέρα (1/12) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
 

Συγχρόνως, καλούν τους παράγοντες της ομάδας να κάνουν ότι πρέπει για την εξυγίανση της εταιρείας και τους παίκτες να τα δώσουν όλα διαφορετικά θα βρεθούν απέναντί τους!
 

Αναλυτικά:
 

Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο στην ομάδα μας και ο καθένας μας χωριστά,αλλά και όλοι μαζί πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.

Από την πλευρά μας λοιπόν, σύσσωμοι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ο.Φ.Η. ,ζυγίζοντας κουβέντες με όλες τις πλευρές αλλά και το τι βλέπουμε, δηλώνουμε πως ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ τον προπονητή Κ. Γκατούζο και τις επιλογές του,καθώς και το πλάνο του για το μέλλον της ομάδας.

Καλούμε λοιπόν και τους υπόλοιπους φορείς να πάρουν τα πράγματα σοβαρά, γιατί είμαστε στο σημείο μηδέν.

Αφενώς οι παράγοντες να κάνουν ότι είναι πρέπων για την εξυγίανση της εταιρείας, αφετέρου οι ΠΑΙΚΤΕΣ να τα δίνουν ΟΛΑ στο γήπεδο, διαφορετικά θα μας βρουν απέναντι!

Τέρμα τα ψέματα κύριοι ή μείνετε και παλέψτε ή ετοιμάστε απόψε κιόλας βαλίτσες.
 

SNAKES-4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ-4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΥΡΑ-4 1986
ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
SNAKES 4-SITIA CLUB
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών "Νίκος Ξυλούρης"



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: