Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Κίτρινη κάρτα» από Καϋμενάκη! – Η κρίση στη συνεργασία Ουσέρο - Αστέρα Τρίπολης, το τετ α τετ του Ισπανού μέσου με τον Στάικο Βεργέτη, οι «αποστάσεις» και ο Νίκο Φερνάντεθ!




















Η σοβαρότατη κρίση στη συνεργασία του Φερνάντο Ουσέρο με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται να επισκιάσει τα πάντα στην ομάδα της Αρκαδίας. Λογικό και απολύτως αναμενόμενο.
 

Βλέπετε, στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με έναν… οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε δυσμένεια, αλλά τον αρχηγό και εκ των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του συλλόγου τα τελευταία 3,5 χρόνια.
 

Κατά καιρούς, είθισται να υπάρχουν διάφορα «θέματα» στη συνεργασία παικτών και ομάδων. Οχι βέβαια πως με τον Ουσέρο, ανέκαθεν τα πάντα κυλούσαν ρολόι στην Τρίπολη. 

Να θυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο του 2013, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής άρχισε να αισθάνεται (νέες) ενοχλήσεις στο γόνατο, έχοντας κάνει καθαρισμό πριν από μερικούς μήνες και ταλαιπωρούμενος από χονδροπάθεια επιγονατίδος.  
 

Τότε λοιπόν - σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου - κυκλοφόρησε πως με δική του απόφαση επέλεξε να σταματήσει τις προπονήσεις και να στείλει τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στην Ισπανία, αναμένοντας την γνωμάτευση γιατρού από την χώρα του, κάτι που δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι οι Μπακοκαϋμενάκηδες και τα άλλα παιδιά στην Τρίπολη. Μέχρι εκεί όμως.
 

Προϊόντος του χρόνου ο Ουσέρο επανήλθε στην ομάδα κι όλα κυλούσαν φυσιολογικά, μέχρι ωσότου εσχάτως ο 30χρονος παίκτης βρεθεί αναπάντεχα να «γυαλίζει» όχι τον πάγκο, αλλά την εξέδρα!
 

Εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, εκτός αποστολής και εν όψει αγώνα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι! 

Οι απουσίες αρχίζουν να διπλώνουν η μία μετά την άλλη, την ώρα που ο Βεργέτης υποστηρίζει – on camera-  πως δεν θέλει να προσωποποιεί καταστάσεις και να δημοσιοποιεί θέματα που συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας. 

Από την πλευρά του ο Ουσέρο μεταφέρει στο περιβάλλον του πως ο προπονητής κάνει ροτέισον, κάτι πάντως που μεταξύ μας που δεν πιστεύουν ούτε τα «Αμερικανάκια»!
 

Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται εντός των τειχών στο τελευταίο τετ α τετ του Βεργέτη με τον Ουσέρο, εκείνο που επί της ουσίας φέρεται να μεταφέρθηκε (μεταξύ άλλων) στον Ισπανό ποδοσφαιριστή από τον Ελληνα τεχνικό, ήταν (και) η έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι του Γιάννη Καϋμενάκη σχετικά την συμπεριφορά του και τις άνευρες εμφανίσεις του.
 

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια γνώμη με τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα για την προσφορά και την χρησιμότητα του Ουσέρο στα τελευταία παιχνίδια, ΔΕΝ έχουν όλα τα μέλη της διοίκησης, εξωδιοικητικοί παράγοντες και φίλοι της ομάδας, διατηρώντας… αποστάσεις  από το «report» του Καϋμενάκη.  
 

Κι όλα αυτά, συμβαίνουν την στιγμή που ο Αργεντίνος μέσος Νίκο Φερνάντεθ αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να εξελίσσεται σε «αντί – Ουσέρο».  





Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (10/12)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: