Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η Ιωάννα Μπαρμπή (δικηγόρος του Σίσιτς) στο «Marca – SL»: «Το αδίκημα είναι πως ο ΟΦΗ μας χρωστάει χρήματα»







Μπόλικη «σκόνη» σήκωσε στο Ηράκλειο (και όχι μόνο) η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ σχετικά με την υπόθεση Μίρνες Σίσιτς, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης έχει ενημερώσει σχετικά για το θέμα και την ελληνική αστυνομία!

Το «Marca – SL» επικοινώνησε με την δικηγόρο του Σλοβένου ποδοσφαιριστή Ιωάννα Μπαρμπή, ζητώντας το δικό της σχόλιο.


Η νομική εκπρόσωπος του 33χρονου ποδοσφαιριστή ανέφερε πως δεν γνωρίζει περί τίνος ακριβώς θέματος ενημέρωσε ο Μάνθος Πουλινάκης την αστυνομία, προσθέτοντας πως η ΕΛ.ΑΣ. είναι αρμόδια για τη διενέργεια ερευνών επί ποινικών αδικημάτων, την στιγμή που στην προκειμένη περίπτωση (όπως η ίδια ανέφερε) το αδίκημα είναι πως ο ΟΦΗ χρωστάει χρήματα στον ποδοσφαιριστή.
 

Συγχρόνως, προανήγγειλε την κατάθεση προσφυγής δεδομένου πως παρά το χρόνο που δόθηκε στην κρητική ομάδα να ανασκευάσει τις δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον του Σίσιτς και να τακτοποιήσει οικονομικά τον ποδοσφαιριστή, τίποτα από τα δύο τελικώς δεν συνέβη. 

«Δυστυχώς η καλή πίστη δεν εκτιμάται από την ΠΑΕ ΟΦΗ. Εμείς τους δώσαμε το χρόνο να ανασκευάσουν τις δυσφημιστικές εναντίον του Σίσιτς δηλώσεις και να μας τακτοποιήσουν οικονομικά, αλλά τίποτα από τα δύο δεν έπραξαν. Αναγκαστικά λοιπόν θα καταθέσουμε άμεσα προσφυγή…» τόνισε αρχικά η κ.Μπαρμπή στην επικοινωνία που είχαμε μαζί της, αναφέροντας εν συνεχεία σχετικά με την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ περί ενημέρωσης της ελληνικής αστυνομίας.
 

«Θα μπορούσα να τοποθετηθώ αν ήξερα περί τίνος θέματος ενημέρωσε την αστυνομία ο κ.Πουλινάκης. Η αστυνομία είναι αρμόδια για τη διενέργεια ερευνών επί ποινικών αδικημάτων.
 

Το αδίκημα εδώ, είναι ότι ο ΟΦΗ μας χρωστάει χρήματα. Ευτυχώς όμως γι΄αυτούς, δεν είναι ποινικά κολάσιμο».  


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: