Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό! – Ο Μαχλάς και τα άλλα κρητικά παιδιά που έδωσαν το «φιλί της ζωής» στον ΟΦΗ!






















Happy end έλαβε για τον ΟΦΗ, το θρίλερ σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Μέχρι βεβαίως το νέο και ανάλογης πλοκής θρίλερ που θα΄ρθει στην οθόνη της Superleague, στο pre game ενός εκ των επόμενων παιχνιδιών της κρητικής ομάδας, όπως εκτιμούν πολλοί «σεναριογράφοι» στην πιάτσα.
 

Κι ίσως όχι άδικα εδώ που τα λέμε, δεδομένου πως από την στιγμή που η κρητική ομάδα δεσμεύτηκε ενώπιων της Superleague για την απόσυρσή της προσωρινής διαταγής που κέρδισε από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, αναπόφευκτα θα σκάσουν οσονούπω κι άλλα «φιρμάνια» που θα αφορούν τελεσίδικες οφειλές και τα οποία μοιραία θα στείλουν τον ΟΦΗ με την πλάτη στον τοίχο. 

«Coming soon» όπως λένε και στο σινεμά.
 

Οσο για το που βρέθηκαν τα ευρουλάκια και πληρώθηκαν οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας…; Από 
σενάρια και «θεωρίες συνομωσίας» να φαν κι οι κότες! 

Μεταξύ άλλων «ζουμερών» φημολογιών, κυκλοφόρησε πως το «φιλί της ζωής» προήλθε από τους «κελεμπίες» ή καλύτερα από την εταιρεία απ΄ το Κατάρ που εξέφρασε ενδιαφέρον να επενδύσει στην ΠΑΕ ΟΦΗ.
 

Ωστόσο, προϊόντος του χρόνου ο Νίκος Μαχλάς επιβεβαίωσε πως εκείνος έβαλε χρήματα για να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τους παίκτες και να γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ. 

«Κάπως έτσι είναι, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι η ομάδα με άδικο τρόπο δέχεται πισώπλατα μαχαιριές. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μένει ζωντανή στο κυνήγι για την παραμονή που κάνει. Η προσπάθεια ήταν τιτάνια. 

Εύχομαι ό,τι αποφάσεις πήραν για την ΠΑΕ ΟΦΗ να τις πάρουν και για τις άλλες ομάδες» τόνισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.
 

Αν και στο Ηράκλειο φημολογείται στα ψαγμένα στέκια της πόλης, πως εκτός από τον Μαχλά, τσοντάρισαν κι άλλοι σύντεκνοι. 

Ασχετα αν οι ίδιοι απέφυγαν να βγουν στα ραδιόφωνα και να το δημοσιοποιήσουν, όπως επί παραδείγματι ο εξωδιοικητικός παράγοντας του συλλόγου Ηρακλής Νύκταρης, ο οποίος ουδέποτε έπαψε να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας. Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό!

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (15/1)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: