Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το παλιό report στα Σπάτα για τον υπό δοκιμήν Πίτερ Μακρίλο του ΠΑΣ Γιάννινα (vds)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην οποία δοκιμάζει την τύχη του ο Ελληνοαυστραλός κεντρικός μέσος Πίτερ Μακρίλος. 

Ο 20χρονος κεντρικός μέσος είχε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν από τη διαδικασία των «test events» στον Ηρακλή Ψαχνών και την ΑΕΚ, όπου είχε αφήσει μάλιστα θετικές εντυπώσεις.


Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1995 έχει να λέει πως πέρασε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στις μικρές ομάδες της Στόουκ Σίτι. 

Ο Ηρακλής Ψαχνών υπήρξε η πρώτη ελληνική ομάδα που πέρασε από το «μικροσκόπιο» της. Ακολούθησε η ΑΕΚ τον Ιανουάριο του ΄14. 

Αν και τα δείγματα γραφής που παρουσίασε συμμετέχοντας για δύο εβδομάδες στις προπονήσεις της Ενωσης ήταν θετικά, εν τούτοις ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Ελλάδα και επέστρεψε στην Αγγλία. 

Στα Σπάτα έκαναν λόγο τότε για έναν παίκτη γρήγορο που τον χαρακτήριζε η απλότητα στο παιχνίδι του. Μεγάλο του προσόν ήταν ότι έπαιζε με τη μία την μπάλα, ενώ είχε αρκετά καλά τελειώματα. 

Στην ερώτηση γιατί έπειτα από όλα αυτά δεν στέριωσε στην ΑΕΚ, ξεκάθαρη απάντηση δεν δόθηκε ποτέ και όπως αντιλαμβάνεστε δεν παίζει. 

Παρακολουθήστε τον υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα: 
=

Δεν υπάρχουν σχόλια: