Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

«Όχι» Νταμπίζα στη Βέροια!











Δύσκολοι καιροί για τεχνικούς διευθυντές στην Ελλάδα. 

Κάτι παραπάνω ασφαλώς και θα καταλαβαίνει ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις μήνες στο ταμείο ανεργίας, έπειτα από την ξαφνική και πρόωρη λύση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω διαφορετικές φιλοσοφίας με τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Ο «Ντάμπι» παραμένει έκτοτε… ρέστος από ομάδα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, δεν έφτασαν ομάδες στο κατώφλι του και δεν του χτύπησαν την πόρτα. 

Όχι δεν αναφέρομαι μονάχα στην Λάρισα που ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα βολιδοσκοπούσε τις προθέσεις του αναφορικά με την προοπτική της επιστροφής του στον Πηνειό, που γίνεται όμως το συγκεκριμένο τάιμινγκ να πάρει σάρκα και οστά, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. 

Εκτός όμως από την Λάρισα, ο Νταμπίζας είναι συναισθηματικά δεμένος και με την πόλη της Βέροιας. 

Μην ξεχνάμε πως συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας με την φανέλα των Ποντίων Βέροιας (1991-94) για να μεταπηδήσει το καλοκαίρι του ΄94 στον Ολυμπιακό, κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. 

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης να΄ναι πρωτάρης στην ημαθιώτικη ΠΑΕ και στη Superleague, ωστόσο στην περίπτωση του Νταμπίζα πήγε καλά (ιστορικά) διαβασμένος, προτείνοντας του να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της «βασίλισσας του βορρά»! 

Παρά ταύτα ο Νταμπίζας έκοψε με το «καλημέρα» την φόρα του ισχυρού άνδρα της ημαθιώτικης ΠΑΕ, χωρίς να του αφήσει ελπίδες συνεργασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Καρυπίδης δεν έχει εναλλακτικές λύσεις. 

Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο Ελληνες (έναν βόρειο κι έναν νότιο) όπως αποκάλυψε η στήλη στις 5 Μαρτίου, χωρίς πάντως να΄χει καταλήξει στον έναν εκ των δύο για το πόστο που θα «χηρέψει» το προσεχές καλοκαίρι έπειτα από τους τίτλους τέλους με τον νυν τεχνικό διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ.

Οσο για τον Νταμπίζα; Εχει ο Θεός! Τι πράγμα…; Αν μαζί με τον Θεό θα μπορούσε να΄χει και ο Ιβάν Σαββίδης, διότι κυκλοφόρησε κι αυτό στην πιάτσα; Δύσκολο, έως απίθανο. 

Όχι επειδή ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πέφτει «λίγος» στον ΠΑΟΚ αλλά επειδή ουδέποτε έκρυψε ότι μικρός υποστήριζε τον Αρη. 

Και ξέρετε, κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες» κλασικά και παραδοσιακά, κάνουν την διαφορά στην όμορφη και εκρηκτική Θεσσαλονίκη.    
  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/3)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: