Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

O… βασιλικός του Περιστερίου, ποτίζει και την «γλάστρα» της Νέας Σμύρνης!


«Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα» λέει ο λαός.

Και για να έρθουμε στα δικά μας ποδοσφαιρικά... χωράφια, στην προκειμένη περίπτωση μαζί με τον «βασιλικό» της αναμέτρησης Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στο Περιστέρι θα... ποτιστεί και η «γλάστρα» της Νέας Σμύρνης. Τι σημαίνει αυτό…; 

Διαβάστε στην στήλη «Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».


Οι ευρωπαίοι επισκέπτες (σκάουτ, μάνατζερ) που έχουν έρθει στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα «μάχη» του Περιστερίου (εκεί όπου υπάρχει μπόλικο υλικό προς παρακολούθηση και από Ατρόμητο και από Παναθηναϊκό) θα περάσουν νωρίτερα για έναν καφέ από την πλατεία και την live παρακολούθηση της αναμέτρησης Πανιώνιος – Βέροια. 

Μια φορά η παρουσία στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης ουκ ολίγων ευρωπαίων στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, έχει προκαλέσει έντονη κινητοποίηση στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. 

Όχι απλά για μία καλή και οργανωμένη φιλοξενία στις «υψηλές» αφίξεις σε επίπεδο διοίκησης, αλλά και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. 

Βλέπετε πέρα από την βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης με την Βέροια για τον Πανιώνιο, οι νεαροί παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα΄χουν ένα κίνητρο παραπάνω να τα δώσουν όλα και να «γυαλίσουν» στους υψηλούς επισκέπτες.

Καλοκαίρι έρχεται άλλωστε και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει!


http://bestreaction.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: