Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το πρώτο «παράσημο» του Κριστιάν Νομπόα στο Κόπα Αμέρικα!












Πάταγο κάνει η οικογένεια Νομπόα στο Κόπα Αμέρικα που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα της Χιλής. Και αυτό δεν είναι κάτι που αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα της στήλης, αλλά τεκμηριώνεται με συγκεκριμένες αποδείξεις και γεγονότα.

Προ ημερών ρώσικη ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα για τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές WAGS της διοργάνωσης και μέσα σε αυτό βρέθηκε και η γυναίκα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Όλγα.

Η κυρία Νομπόα πήρε το νούμερο 6 της λίστας πάνω από τις συντρόφους των Μάρτιν Ντεμικέλις, Σέρχιο Ρομέρο, Εζεκιέλ Γκαράι και Νεϊμάρ. Ένα το κρατούμενο και συνεχίζω.

Μπορεί το Εκουαδόρ να ηττήθηκε (3-2) από την Βολιβία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α΄φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, ωστόσο ο Κριστιάν Νομπόα είχε εξαιρετική απόδοση. 

Από τα δικά του πόδια προήλθε το δεύτερο γκολ της ομάδας του (με σκόρερ τον Μπολάνος) ενώ βάσει το συνολικών επιδόσεων του «παρασημοφορήθηκε» με μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής από την εταιρεία whoscored.com

Πρόκειται για την γνωστή στατιστική εταιρεία η οποία καλύπτει μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εσχάτως και το Κόπα Αμέρικα. 

Ο Νομπόα μπήκε στην καλύτερη ενδεκάδα (μαζί με Μέσι, Ζαμπαλέτα και άλλους διακριθέντες), κάτι που όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε φτιάχνει ακόμη την «μετοχή» του, σε μια χρονική περίοδο που πολλά κυκλοφορούν, λέγονται και γράφονται για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. 

Ενδιαφέρον για τον 30χρονο μέσο έχει εκδηλώσει εκτός από την Κλαμπ Αμέρικα στο Μεξικό και η τουρκική Οσμανλισπόρ, όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 5/6.

Να θυμίσω πως ο Φρανκ Αρνεσεν μελετώντας το έμψυχο δυναμικό του «Δικεφάλου του Βορρά», θεωρεί πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί ένας παίκτης της ποιότητας του Νομπόα. 

Εστω κι αν ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες που γέννησε η μεταγραφή του το πρώτο εξάμηνο της θητείας του στην Τούμπα. 

Εκτός πάλι κι αν προκύψει στην πορεία «υπερήφανη πώληση» από αυτές που αρέσκεται να πραγματοποιεί στις ομάδες που συνεργάζεται ο νέος αθλητικός διευθυντής των Θεσσαλονικιών.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (21/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: