Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η ξενάγηση του Λιονέλ Πόντες στο Αγρίνιο και να περάσουν οι επόμενοι!

Μπορεί ο Λιονέλ Πόντες να επισκέφθηκε μεσοβδόμαδα το Αγρίνιο και να πέρασε το κατώφλι του «Emileon», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη πάρει το χρίσμα του νέου κόουτς στον Παναιτωλικό. 


Ο 42χρονος προπονητής ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τα «καναρίνια» την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.  

Ο Πόντες έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε, ενώ συζητήθηκε και το πλάνο που έχουν οι δύο πλευρές στο μυαλό τους. Από κει και πέρα όμως βρίσκεται εν εξελίξει ένας νέος κύκλος επαφών με τους επόμενους Ιβηρές υποψηφίους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μετά τον Πόντες να σκάσει… μύτη στο Αγρίνιο κι άλλος (ή και άλλοι) προπονητής, προκειμένου να κουβεντιάσουν face to face με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και να πάρουν γεύση από το προπονητικό κέντρο της ομάδας καθώς και την πόλη. 

Σε κάθε περίπτωση επιθυμία των διοικούντων είναι να ολοκληρώσουν τις επαφές έως το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης, ούτως ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν. 

Κυρίως στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, δεδομένου πως για τις εκκαθαρίσεις από το ρόστερ της φετινής σεζόν έχει ήδη μπει το νερό στο αυλάκι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: