Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Το report των Κάσες - Κυρουβίδη για τον Χάβι Λάρα της… ΑΕΚ!











Εκτός από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος παίζει στα… δάχτυλα την ισπανική αγορά, υπάρχουν άλλοι δύο «δικοί» μας που έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τον Χάβι Λάρα. 

Τον 29χρονο Ισπανό μέσο της Εϊμπάρ που όπως αποκάλυψε προ ημερών ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» εξετάζεται από την ΑΕΚ και διατηρεί ανοιχτό… κανάλι με τον τεχνικό διευθυντή της «Ενωσης». 

Ο λόγος για τον Ισπανό άσο του Πανθρακικού Χοσέ Μαρία Κάσες και τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ακριτικής ομάδας Βασίλη Κυρουβίδη. 

Ο Κάσες υπήρξε συμπαίκτης με τον Λάρα για ένα εξάμηνο στην Αλκογιάνο, στο δεύτερο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2012-13. 

Εκείνη την περίοδο ο Κυρουβίδης είχε μετατρέψει σε… Παγκράτι – Κολιάτσου τη διαδρομή Κομοτηνή – Ισπανία στο πλαίσιο του scouting report για τον Χοσέ Μαρία Κάσες ο οποίος το καλοκαίρι του ΄13 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανθρακικού. 

Οσο για το report των Κάσες και Κυρουβίδη σχετικά με τον Χάβι Λάρα; «Εξαιρετικός παίκτης με πολύ καλά στημένα που μπορεί να κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα».  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (31/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: