Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Στης Λαρίσης το ποτάμι…! Η επίσκεψη Κουτσιανικούλη στο AEL FC Arena και το «κανάλι» με την ΑΕΛ












Νέος άνεμος πνέει τις τελευταίες ημέρες στην Λάρισα. 

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας μεταβίβασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Αλέξη Κούγια, με τους «βυσσινί» να γυρίζουν σελίδα και να τρέχουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Ηδη ο Ράτκο Ντόστανιτς πήρε το χρίσμα του καινούργιου προπονητή και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρρίση, έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και στη μελέτη διάφορων παικτών από την εγχώρια και την ξένη αγορά. 

Το μεταγραφικό… μενού θα περιλαμβάνει και ηχηρές μεταγραφές που θα ταράξουν τα νερά του Πηνειού και μία εξ αυτών υπάρχουν πολλές πιθανότητες να΄χει πρωταγωνιστή τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από το «διαζύγιο» με τον ΟΦΗ. 

Από την ημέρα που σήκωσε άγκυρα απ΄το Ηράκλειο μέχρι και σήμερα, άνοιξε πολλά μεταγραφικά «κανάλια» (εντός και εκτός Ελλάδας) χωρίς όμως κανένα εξ αυτών να τον στείλει μέχρι και σήμερα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εσχάτως, ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός «συνελήφθη» από τις κεραίες της στήλης να παρακολουθεί αγώνες του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (Under – 19) στο AEL FC Arena και στο περιθώριο να κουβεντιάζει με τους «βυσσινί» την προοπτική της συνεργασίας τους. 

Ο «Κούτσια» βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του έπειτα από την νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της «βυσσινής» ΠΑΕ, ενώ από την πλευρά τους οι Θεσσαλοί τον θεωρούν μια πολύ καλή λύση για την ενίσχυση τους στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου εν όψει της νέας σεζόν.

Να θυμίσω πως και το περασμένο καλοκαίρι ο Κουτσιανικούλης είχε κυκλοφορήσει ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ και μάλιστα δια στόματος του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Πλεξίδα.

«Περιμένουμε την υπογραφή του Κουτσιανικούλη και την άφιξή του από το Ηράκλειο...» είχε τονίσει o τότε ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», χωρίς όμως προϊόντος του χρόνου ο Κουτσιανικούλης να υπογράψει και να εμφανιστεί στης Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό!

Ένα χρόνο μετά, φαίνεται να επιστρέφει... δριμύτερος στην μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΛ. 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (12/7)

Δεν υπάρχουν σχόλια: