Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στο φουλ οι μηχανές για την «Αγια-Σοφιά»!

Οι συμφωνίες του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις εμπορικές χορηγίες και το τιμ των Ανδριόπουλου, Κυρατσού, που περιμένει... έτοιμο!

Στις 22 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που θα φέρει ουσιαστικά την ΑΕΚ προ των πυλών της οικοδομικής άδειας. 

Κάτι, που είναι και το μοναδικό βήμα που απομένει, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα στο οικόπεδο της «Ένωσης».

Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το όλο πρότζεκτ, με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν σταμάτησαν στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να ασχολούνται με το ζήτημα του γηπέδου, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα και με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, να βάλουν… μπρος.

Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα κατάφεραν, καθώς η ΑΕΚ είναι απόλυτα έτοιμη, με την έκδοση της άδειας, να ξεκινήσει τα έργα κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια, φροντίζοντας να έχουν δρομολογηθεί όλα όσα απαιτούνται, για το πρώτο στάδιο του έργου!

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, έχοντας στο πλευρό του 18 μηχανικούς, έχει ολοκληρώσει τις μελέτες και έχει διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται και σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα, Θανάση Κυρατσού, αλλά και την εταιρία που θα ασχοληθεί με το… πρακτικό μέρος του ζητήματος, περιμένουν την τελική έγκριση για να δώσουν «σάρκα και οστά» στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων!

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με προσωπικές επαφές που είχε μέσα στο καλοκαίρι, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (σ. σ. πραγματοποιώντας ταξίδια αποκλειστικά για αυτό το ζήτημα), έχει φέρει στο τελικό τους στάδιο τις συζητήσεις για την εμπορική χρήση του γηπέδου, που αφορούν στην εμπορική ονομασία της «Αγια-Σοφιάς», αλλά και στην εμπορική εκμετάλλευση συγκεκριμένων θυρών του γηπέδου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εν λόγω επαφές έχουν φέρει την ΑΕΚ μια «ανάσα» από την επίτευξη συμφωνιών που θα προκαλέσουν αίσθηση και παράλληλα θα αποφέρουν ένα μεγάλο ποσό, που θα μπει στον «κουμπαρά» του γηπέδου. 

Με τον «Τίγρη» να απαντά με έργα και όχι με λόγια, παίρνοντας πρωτοβουλίες για την επίτευξη του μεγάλου στόχου αθόρυβα και με προσωπικούς χειρισμούς και να φροντίζει ώστε και αυτό το –πολύ σημαντικό – κομμάτι να προχωρήσει, παρά την καθυστέρηση που υπήρξε σχετικά με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και για την οποία φυσικά η «Ένωση» δεν φέρει καμία ευθύνη.


Οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη στο πρότζεκτ του γηπέδου εργάστηκαν σκληρά αυτό το καλοκαίρι, με τους Νίκο Στράτο, Δημήτρη Ανδριόπουλο και Θανάση Κυρατσού, να έχουν συνεχείς συναντήσεις με τον άνθρωπο που ηγείται του όλου πλάνου, ώστε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα. 

Με την ΑΕΚ να περιμένει δηλαδή μονάχα το «πράσινο φως» από την Πολιτεία, για να ξεκινήσει τις εργασίες στο οικόπεδό της και η Νέα Φιλαδέλφεια να αποκτήσει και πάλι ζωή και να μετράμε… αντίστροφα, για την επιστροφή στο «σπίτι» μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: