Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Τα… δικά μας παιδιά! – Οι υποψηφιότητες Νικοπολίδη – Νταμπίζα για την Εθνική και η πρόταση για τον Σούστερ μέσω παλαίμαχου διεθνή!












Ο Τζέιμς Ελρόι, ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, είχε πει κάποτε ότι «η αγωνία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό».

Όταν φυσικά το έλεγε, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να έχει στο μυαλό του το σίριαλ που εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα στην ΕΠΟ σχετικά με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. 

Ισως μάλιστα ακόμη και ο μίστερ  να σήκωνε τα χέρια ψηλά με όσα διαδραματίζονται τελευταία στο Πάρκο Γουδή, σχετικά με την «γαλανόλευκη» προπονητολογία αδυνατώντας να αντέξει τόση μεγάλη αγωνία... 

Από τον Αλεσάντρο Σαμπέλα και τον Μαρσέλο Μπιέλσα, στροφή στον Φέλιξ Μάγκατ κι εσχάτως στον Μπερντ Σούστερ. 

Το γαϊτανάκι των υποψηφίων καλά κρατεί, την ώρα που ειδικά για τον Σούστερ - όπως αλίευσε η στήλη από ιαματικές πηγές στην πιάτσα των ατζέντηδων - έφτασε στο σημείο να προταθεί στην ΕΠΟ ακόμη και από παλαίμαχο διεθνή! 

Μέλος της χρυσής γενιάς του 2004 που σήκωσε την κούπα στην Πορτογαλία και εδώ και καιρό παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς πάντως να κρύβει την δίψα της επιστροφής... 

Και μιας περί επιστροφής ο λόγος, ο Γιώργος Γκιρτζίκης και τα άλλα παιδιά δεν έπαψαν ποτέ να εξετάζουν την προοπτική της συνεργασίας με παίκτες που τίμησαν το εθνόσημο στο παρελθόν, άσχετα αν το μοντέλο – Καραγκούνη έλαβε πρόωρο κι άδοξο τέλος. 

Μια φορά οι Αντώνης Νικοπολίδης και Νίκος Νταμπίζας μάλλον θα έβλεπαν σοβαρά την προοπτική της συνεργασίας τους με την εθνική ομάδα, έτσι και τους… έκλειναν το μάτι απ΄το Πάρκο Γουδή. 

Για να μην γράψω πως το επιδιώκουν κιόλας και κινδυνέψω να χαρακτηριστώ υπερβολικός.

Οσο για τον Μπερντ Σούστερ και τους λοιπούς υποψηφίους…; 

Ο Γερμανός κόουτς εξακολουθεί το δεδομένο τάιμινγκ να΄χει το προβάδισμα στην σχετική κούρσα παρά την «στρατιά» των ατζέντηδων που φέρονται να τον «εκπροσωπούν» από πίσω και την οικονομική διαφορά που καταγράφηκε σε πρώτο χρόνο με την ΕΠΟ. 

Ο Λουίς Φερναντέζ δύσκολα θα αφήσει τα καλά χρήματα της Εθνική Γουινέας, ενώ ο Ελβετός Λουσιέν Φαβρ αποτελεί μία από τις τελευταίες νέες αφίξεις στο «κάδρο». 

Να περάσουν οι επόμενοι! Παλαίμαχοι διεθνείς και υποψήφιοι προπονητές…!

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (27/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: