Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αγάπη που΄γινες... δίκοπο μαχαίρι!

Αβυσσος η ψυχή των γυναικών και των προέδρων! 

Βαθύτατα φιλοσοφημένο δόγμα, που... κολλάει γάντι στο διαζύγιο – εξπρές του Παύλου Δερμιτζάκη με τον Ερμή Αραδίππου. 

Όπως ασφαλώς θα΄χετε πληροφορηθεί ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν έμελλε να μακροημερεύσει στον πάγκο της κυπριακής ομάδας. 

Βλέπετε, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Λούκας Φανιέρος είθισται να αλλάζει παίκτες και προπονητές  με μεγαλύτερη συχνότητα ακόμη και από τον τροχονόμο που κόβει πρόστιμα με αποτέλεσμα να΄χει χαθεί ο λογαριασμός…!

Εσχάτως αποφάσισε να μην συνεχίσει άλλο την συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη (άντεξε για δύο παιχνίδια στον πάγκο) παρά το γεγονός ότι μόνο καλά λόγια έχει να πει για την δουλειά του και τον χαρακτήρα του! 

Αφού οι δυο άντρες τα είπαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και δεν προέκυψαν οποιεσδήποτε διαφωνίες, ο Δερμιτζάκης υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του.


Μια φορά και ο «Δέρμι» από την πλευρά του έχει να λέει τα καλύτερα για τον πρόεδρο του Ερμή, κρίνοντας από όσα δήλωσε λίγο πριν σηκώσει άγκυρα από το νησί της Αφροδίτης σε συνέντευξη που έδωσε στο themasports.com. 

«Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δυναμικός. Έχει καλό mentality και αν όλοι που είναι στον Ερμή προσπαθήσουν να πάρουνε κάτι από το mentality του προέδρου, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Είναι άνθρωπος νοικοκύρης, οικογενειάρχης, είναι άνθρωπος ο οποίος ασχολείται 24 ώρες με την ομάδα, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. 

Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος υπερπροστατευτικός και ότι κάνει θεωρώ το κάνει για το καλό του Ερμή. Εμένα προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. 

Είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι που τον γνώρισα και θεωρώ ότι όταν γνωρίζεις άτομα σαν τον Φανιέρο μόνο καλό κάνουν στη ζωή σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: