Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη Δανία ο Αργυρίου για την Σοντερίσκε!












Οσοι φίλοι της ΑΕΚ διαθέτουν το προνόμιο της ισχυρής μνήμης, ασφαλώς και θα τον θυμούνται. Οι υπόλοιποι όλο και θα χρειαστούν τη βοήθεια του κοινού για να φρεσκάρουν το σκληρό δίσκο τους κι εδώ είναι η στήλη για να την προσφέρει. Εχουμε και λέμε:

Ονομα: Ανέστης. Επίθετο: Αργυρίου. Ο 27χρονος δεξιός μπακ κουβαλά στο βιογραφικό του δύο χρόνια θητείας στην «Ενωση» τη διετία 2010-12. Μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» από τον Πανθρακικό το καλοκαίρι του 2010. 

Αν και ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στην ΑΕΚ, εν τούτοις στην πορεία δεν κατάφερε να καθιερωθεί και να κάνει αυτό που είθισται να λέμε απόσβεση της μεταγραφής. 

Το κοντέρ έγραψε όλα κι όλα 17 παιχνίδια (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη) και το καλοκαίρι του ΄12 ήρθε το «διαζύγιο», το οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν το λες και «βελούδινο», δεδομένης της προσφυγής που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Αργυρίου αναζήτησε τότε για πρώτη φορά την τύχη του στο εξωτερικό και μετακόμισε στη Σκωτία για λογαριασμό της Ρέιντζερς με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε (20 συμμ.) για ένα χρόνο.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του την περασμένη σεζόν (2014-15) υπήρξε η πολωνική Ζάβιτσα Μπίντγκοζ, ωστόσο ούτε εκεί έμελλε να μακροημερεύσει και να γράψει μεγάλη ιστορία. 

Επειτα από ένα εξάμηνο οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον Ελληνα αμυντικό να στρίβει το τιμόνι με προορισμό την Κύπρο και τον Εθνικό Αχνας (10 συμμ.). 

Και για να περάσω στο «ζουμί» του ρεπορτάζ εσχάτως κι αφού «έφαγε» ένα ολόκληρο καλοκαίρι προς αναζήτηση νέας ποδοσφαιριστής στέγης, περνάει από τράιαλς στη Δανία και συγκεκριμένα στη Σοντερίσκε (α΄κατηγορίας).

Σημειωτέον πως η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ που οδηγεί την κούρσα έπειτα από την συμπλήρωση επτά αγωνιστικών. 

Ο Αργυρίου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά την τελευταία στιγμή, τότε μέχρι την Παρασκευή θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο και να προστεθεί στο ρόστερ του συλλόγου.  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (9/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: