Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Προπονητής – «βόμβα» για την Εθνική! – Τεχνικός – έκπληξη με πολλά παράσημα στην στολή του προτάθηκε κι εξετάζεται από την ΕΠΟ!



















Καλός ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, συμπαθητικός ο Γκόραν Στεφάνοβιτς, αλλά κακά τα ψέματα, η Εθνική ομάδα έχοντας πλέον… ξύσει τον πάτο του βαρελιού, χρειάζεται έναν προπονητή με περισσότερα παράσημα στην στολή του για την ολική επανεκκίνηση και επαναφορά στο δρόμο των επιτυχιών. 

Έναν τεχνικό που και θα κουβαλά «βαρύ» βιογραφικό και θα διαθέτει πλούσιες παραστάσεις στην καριέρα του και το κυριότερο, θα καταφέρει να εμπνεύσει με το «καλημέρα» τους διεθνείς και τους Ελληνες φιλάθλους. 

Κι όλα αυτά βεβαίως με τον σημαντικό… αστερίσκο πως το κασέ του θα πρέπει να κυμαίνεται εντός των οικονομικών κυβικών της ΕΠΟ και δεν θα χρειαστεί να γίνει έρανος, μπας και τον «ψήσουμε» να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας εν μέσω κρίσης και τρίτου μνημονίου.

Μια φορά στην ΕΠΟ έχουν καταλήξει πως εδώ που έφτασε το πράγμα με την άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης να΄χει εξελιχθεί σε «σάκο του μποξ» για κάθε μικρό, μεγάλο και...πικραμένο, επιβάλλεται η συνεργασία με ένα μεγάλο προπονητικό όνομα. 

Κι ένα τέτοιο όνομα σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης… κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα κεντρικά γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Όταν μάλιστα το βιογραφικό του έφτασε στα χέρια του Γιώργου Γκιρτζίκη και των άλλων παιδιών, όλοι έτριβαν τα μάτια τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως τους προτάθηκε για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ή τους κάνουν κάποιο πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Ωστόσο έπειτα από αστραπιαία έρευνα διαπίστωσαν πως ο προπονητής με τα ουκ ολίγα γαλόνια στην στολή του, πράγματι ενδιαφέρεται να συζητήσει το project της συνεργασίας του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Και χωρίς παρακαλώ να βάζει σε προτεραιότητα το οικονομικό, δεδομένου πως έχει φουσκώσει προ πολλού τον τραπεζικό λογαριασμό του κι αν ήθελε θα μπορούσε να… αγοράσει (λέμε τώρα) ακόμη και ολόκληρη την ΕΠΟ! 

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα της προπονητικής, που αν κι εφόσον δώσει τελικά τα χέρια με την ΕΠΟ και φορέσει την γαλανόλευκη φόρμα, θα προκαλέσει τεράστιο θόρυβο όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας. To be continued…




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (8/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: