Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές! – Εσπασε ο «πάγος» στις σχέσεις Μαρινάκη (Ολυμπιακός) – Κομπότη (Λεβαδειακός) - Τα γεγονότα που τους έφεραν κοντά και το καθοριστικό ραντεβού!
















Λένε πως ο πανδαμάτωρ χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές. Τις επουλώνει και αποκαθιστά τα τραύματα, όσο μεγάλα (και μακροχρόνια) κι αν είναι αυτά. 

Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται να επιβεβαιώνεται αναφορικά με τις σχέσεις δύο εταίρων της Super League, που κατά όπως λεγόταν τους τελευταίους μήνες, οι μεταξύ τους σχέσεις πέρασαν μια σοβαρότατη περίοδο κρίσης. 

Οι αγαστές σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό φέρονται να «τσαλακώθηκαν» το περασμένο καλοκαίρι που συνέπεσε με τον αγωνιστικό υποβιβασμό των Βοιωτών στην Football League και τη μετέπειτα δικαστική επιστροφή τους (αντί της Κέρκυρας) στη Super League. 

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης, διατηρούσαν παραδοσιακά εξαιρετικές σχέσεις, καλλιεργώντας μεταξύ τους μια σχέση αλληλοεκτίμησης. 

Το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο βούιξε η πιάτσα περί ξαφνικών διαταραγμένων μεταξύ τους σχέσεων, χωρίς ουδέποτε πάντως να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη, από το ένα ή το άλλο στρατόπεδο. 

Εσχάτως κυκλοφορεί στα ψαγμένα στέκια της πιάτσας πως ο «πάγος» έσπασε. Οι δύο ομάδες και κατ΄επέκταση οι δύο μεγαλομέτοχοι, φέρονται να απέκτησαν εκ νέου τον παλιό (καλό) κώδικα επικοινωνίας, κάτι που έρχονται να ενισχύσουν και τρία σημαντικά tips - γεγονότα των τελευταίων ημερών. 

Το πρώτο αφορά την πρόσφατη ψηφοφορία που έγινε στο ΔΣ της Super League για την εκλογή τριών εκπροσώπων στην ΕΠΟ. 

Ο Λεβαδειακός ψήφισε τον εκπρόσωπο (Τάκης Αγραφιώτης) του Ολυμπιακού, κάτι που και καταγράφηκε στο «βιβλίο συμβάντων» τoυ Συνεταιρισμού και απαρατήρητο δεν πέρασε. 

Το δεύτερο «σημάδι» που φέρνει πιο κοντά τις δύο ομάδες είναι το φρεσκότατο μεταγραφικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Λεβαδειακός έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό το δανεισμό του Μπεν Μοχάμεντ στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. 

Εν αντιθέσει με το περασμένο καλοκαίρι, όπου ουδείς παίκτης της πειραϊκής ομάδας ακολούθησε το δρομολόγιο Πειραιάς – Λιβαδειά. 

Και το τρίτο (και ίσως σημαντικότερο) έρχεται το…σιωπηρό τετ α τετ που - σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης - είχε προ ημερών ο Κομπότης με επιτελικό στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ, για να αναφωνήσουν από κοινού κι οι δύο πλευρές δυνατά το… «περασμένα ξεχασμένα». Είπαμε, ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: