Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη στον Πογέτ! – Το τετ α τετ δύο ατζέντηδων με τον τεχνικό της ΑΕΚ στην Κομοτηνή – Η φιλία του κόουτς με τον Πάμπλο Γκαρσία και το κοινό δωμάτιο στην Εθνική Ουρουγουάης!























Πόλο έλξης αποτέλεσε η πρόσφατη παρουσία της ΑΕΚ στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό. 

Όχι μόνο για τους  οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» που έχουν την βάση τους στην πόλη της Κομοτηνής (και τους γειτονικούς νομούς) καθώς και τους πιτσιρικάδες από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες της Ενωσης στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης.

Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της ομάδας καταγράφηκαν κι άλλες αφίξεις, πέρα από τους φίλους της Ενωσης και τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι υπό τη συνοδεία των προπονητών τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές να πάρουν αρκετά αυτόγραφα και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Πόλος έλξης η ΑΕΚ, πόλος έλξης όμως και ο Γκουστάβο Πογέτ. Πόσω μάλλον στην προκειμένη περίπτωση για δύο βορειοελλαδίτες ατζέντηδες, οι οποίοι διατηρούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον τεχνικό της Ενωσης και επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στην Κομοτηνή, έσπευσαν να τον επισκεφθούν και να τα πουν εκ του σύνεγγυς μαζί του. 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει όλες τις λεπτομέρειες με ονόματα και… διευθύνσεις. 


Ο λόγος για τους Διονύση Γιαννόπουλο και Δημήτρη Καγιόγλου. Αμφότεροι συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια, διατηρούν το γραφείο «Promsports» με έδρα την Θεσσαλονίκη. 

Το εν λόγω δίδυμο έχει παραδοσιακά μεγάλα… κονέ στην αγορά της χώρας του Γκουστάβο Πογέτ και δεν είναι τυχαίο πως ο ερχομός των δύο κορυφαίων Ουρουγουανών παικτών (Αλβάρο Ρεκόμπα, Πάμπλο Γκαρσία) που ήρθαν και έπαιξαν στην Ελλάδα, έφερε την δική τους μανατζερική υπογραφή. 

Παρεμπιπτόντως με μακρόχρονη φιλία με τον 48χρονο τεχνικό της ΑΕΚ, δεν συνδέονται μονάχα οι δύο βορειοελλαδίτες ατζέντηδες, αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία που ανήκει στο πελατολόγιό τους. 

Λίγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός της ομάδας Νέων Κ 17, όταν σε ηλικία 18 ετών κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ουρουγουάης βρέθηκε «υπό την προστασία» του Γκουστάβο Πογέτ και στο ίδιο δωμάτιο με τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος εκείνη την περίοδο τότε βρισκόταν στα ποδοσφαιρικά τελειώματά του, παραδίδοντας εν συνεχεία τη φανέλα με το «10» στην πλάτη στον επίσης άλλοτε… δικό μας (και πρώην παίκτη του Πανιωνίου) Αλβάρο Ρεκόμπα. 

Παρεμπιπτόντως, ο Γκαρσία έπλεξε το εγκώμιο του Πογέτ στην προχθεσινή συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ 3, κάνοντας λόγο για έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε προτείνει στον ΠΑΟΚ μαζί με τον Μεξικανό Χαβιέ Αγκίρε. 

Οσο για τους δύο βορειοελλαδίτες ατζέντηδες και επισκέπτες στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στην Κομοτηνή…; Είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια εφ΄όλης της ύλης συζήτηση με τον φίλο τους Ουρουγουανό κόουτς αναφορικά με το «μήνα του μέλιτος» με την Ενωση. 

Τις πρώτες του εντυπώσει από την Ελλάδα και την Super League, καθώς βεβαίως και για τα μεταγραφικά των «κιτρινόμαυρων» εν όψει Ιανουαρίου, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου...!      



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (25/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: