Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

«Πυρετός» επαφών και συναντήσεων για την «Αγια-Σοφιά»

Ραντεβού με τους ανθρώπους του ΥΠΑΠΕΝ θα έχουν την Τρίτη (24/11) οι μηχανικοί της ΑΕΚ, μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης της ΜΠΕ.


Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εβδομάδα που έρχεται για την ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να βρίσκονται σε… επιφυλακή. 

Τη Δευτέρα (23/11), η δημόσια διαβούλευση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα φτάσει επιτέλους στην ολοκλήρωσή της, με την ΑΕΚ να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τελικό στόχο. 

Η διαδικασία, παρά την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε έπειτα από τις εισηγήσεις του Βασιλόπουλου, φτάνει τη Δευτέρα στο τέλος της και επί της ουσίας θέτει την «Ένωση» προ των πυλών της άδειας.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας την Τρίτη, άνθρωποι της ΑΕΚ θα βρεθούν στο ΥΠΑΠΕΝ, ώστε να υπάρξει μια αναλυτική συζήτηση επί της Μελέτης με στελέχη του Υπουργείου για όλα τα ανοικτά ζητήματα! 

Στην «Ένωση» θέλουν να ακούσουν τους αρμόδιους ανθρώπους του Υπουργείου για τα στοιχεία που τους έχουν καταθέσει και δη την ΜΠΕ, η οποία μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, θα υπογραφεί και θα εγκριθεί.

Με την ΑΕΚ να τελειώνει έτσι με τις διαδικασίες που απαιτούνταν και να περιμένει πλέον την οικοδομική άδεια, για να ξεκινήσει τα έργα στο οικόπεδό της. 

Και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρξουν μια σειρά από συναντήσεις, με επίκεντρο το γήπεδο. 

Πέραν του ραντεβού της Τρίτης στο Υπουργείο, που είναι καθαρά τεχνικής φύσεως (σ. σ. το παρών θα δώσουν οι μηχανικοί και οι τεχνικοί με τους οποίους συνεργάζεται η ΑΕΚ, χωρίς να αποκλείεται πάντως και η παρουσία κάποιων από τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής ή της ΠΑΕ), έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των μελών της «Ένωσης», του Υπουργείου, της Περιφέρειας, αλλά και του Δήμου, στα πλαίσια της κοινής ομάδας που έχει συσταθεί.

Με σκοπό να «τρέξουν» όλα τα θέματα που υπάρχουν, αφού πλέον μπαίνουμε για τα καλά στην τελική ευθεία, για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς», στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επιθυμούν να τακτοποιηθούν το συντομότερο δυνατό όλες οι εκκρεμότητες, ώστε εντός της άνοιξης το οικόπεδο της ΑΕΚ να αποκτήσει και πάλι… ζωή.



ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: