Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η... σκόνη του «καυτού» Μακ και η προσπέραση του Κάτσε!















Λογικό κι αναμενόμενο να θέλει ο ΠΑΟΚ να «δέσει» (πρόωρα) τον Ρόμπερτ Μακ. Αυτό έλειπε να τρέχει και να μην φτάνει την τελευταία στιγμή. 

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός διανύει εξαιρετική χρονιά, με το κοντέρ να γράφει 13 γκολ σε 26 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Και να σκεφτεί κανείς πως στην πρώτη του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, «χασογκόλη» τον ανέβαζαν «χασογκόλη» τον κατέβαζαν στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην «πολυκατοικία» της Super League, παρά τα 8 γκολ που σημείωσε με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Ετσι για να τα λέμε, να τα θυμόμαστε και να τα γράφουμε όλα.

Και επειδή από τα 13 φετινά τέρματα τα 9 έχουν σημειωθεί στο Europa League και όσο να΄ναι και διαθέτουν μεγαλύτερο «ειδικό βάρος» και μετράνε περισσότερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα της μνημονιακής Super League, το όνομα του 24χρονου ποδοσφαιριστή αρχίζει να κυκλοφορεί στα επιτελεία αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. 

Πόσω μάλλον μετά και από το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» που έκανε τον γύρο της Ευρώπης και αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως διαφήμιση.

Όλα αυτά (και πολλά άλλα) έχουν κατά νου οι Θεσσαλονικείς και θα φροντίσουν άμεσα να πάρουν τα μέτρα τους, παρακάμπτοντας μάλιστα και την εσωτερική σειρά προτεραιότητας. 

Βλέπετε νωρίτερα από τον «on fire» Μακ υπάρχουν συμπαίκτες του Σλοβάκου οι οποίοι έχουν βαρεθεί να περιμένουν την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου τους. Με πρώτο απ΄όλους τον Εργκους Κάτσε. 

Η πολυθρύλητη ανανέωση του συμβολαίου του Αλβανού παίκτη παραπέμπει στο γιοφύρι της Αρτας. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν!  

Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο όπου ιταλικές και αγγλικές ομάδες παρακολουθούν διακριτικά και από απόσταση (επί του παρόντος) τα έργα και τις ημέρες του διεθνούς μέσου με την φανέλα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Αλβανίας. 

Βεβαίως στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με όσα λέγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, φέρεται να υπάρχει ένα «θέμα» απ΄τα παλιά του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη – τουλάχιστον μέχρι τώρα- στο τρέξιμο της υπόθεσης. Συμβαίνουν κι αυτά. 

Μια φορά ο Μακ έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και παίρνει το πρώτο χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας στο «γκισέ», που φέρει πάνω την καρτέλα « ΠΑΕ ΠΑΟΚ -πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων». 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (13/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: