Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Στη λίστα της ΑΕΚ Ροντρίγκεζ και Μπόμπαν!

Ο φορ της Αλκορκόν και ο εξτρέμ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ προτάθηκαν και εξετάζονται από την ΑΕΚ.



Δύο καινούργια ονόματα ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στις θέσεις για τις οποίες κινείται η ΑΕΚ, βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στη λίστα της «Ένωσης». 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» προτάθηκαν στην ΑΕΚ ο επιθετικός της Αλκορκόν, Ντάβιντ Ροντρίγκεζ, αλλά και ο ακραίος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Γκάμπριελ Μπόμπαν! 

Πρόκειται για έναν φορ και έναν εξτρέμ λοιπόν, που προτάθηκαν στην «Ένωση» και εξετάζονται, ενόψει της ενίσχυσης που δεδομένα θα έρθει τον Γενάρη. 

Και μαζί με τους Κουένκα και Ασαΐντι, που επίσης έχουν προταθεί, είναι υπό… παρακολούθηση από τον «Δικέφαλο» και περνούν από το «μικροσκόπιο» των επικεφαλής της ομάδας.

Ο Ροντρίγκεζ είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται με την Αλκορκόν τις τελευταίες δύο σεζόν. Το 2013 φόρεσε τη φανέλα της Μπράιτον, μετρώντας 10 ματς στην Τσάμπιονσιπ, ενώ έχει περάσει επίσης από τις Χιχόν, Αλμερία και Θέλτα. 

Με την ομάδα της Γαλικίας να αποτελεί και τον μακροβιότερο σταθμό της μέχρι τώρα καριέρας του, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματά της συνολικά για 5 χρονιές. Με την Αλκορκόν οδηγεί φέτος την… κούρσα στον πίνακα των σκόρερ της Σεγούντα, έχοντας 10 γκολ, σε 18 εμφανίσεις. Ενώ πέρυσι, στο ίδιο πρωτάθλημα, είχε συνολικά 42 εμφανίσεις και 20 γκολ! 

Πρόκειται για επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που κινείται κυρίως εντός της περιοχής. 

Έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί είτε μόνος του στην κορυφή, είτε ως δεύτερος φορ.

Ο Μπόμπαν τώρα, είναι 26 ετών, Κροάτης και αγωνίζεται είτε δεξιά, είτε αριστερά. Βρίσκεται στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ από το 2013, έχοντας συνολικά 33 γκολ σε 75 ματς, αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν είναι επιθετικός, αλλά ακραίος! 

Ο Μπόμπαν είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι για την ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και εξετάζεται από την «Ένωση», όπως βέβαια και οι Ασαΐντι, Κουένκα, που έχουν επίσης προταθεί. 

Με τους τρεις εξτρέμ πάντως να αποτελούν εναλλακτικές για τα άκρα, τη δεδομένη στιγμή, αφού ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για εκεί, προέρχεται από τη Λατινική Αμερική.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: